Skrev fel haha, http://aminammadni.devote.se

Skrev fel haha, http://aminammadni.devote.se


Nu bloggar jag från http://aminamnadni.dev...

Nu bloggar jag från http://aminamnadni.devote.se


Jag ska börja blogga på devote, ska vara f...

Jag ska börja blogga på devote, ska vara fixa lite och så med bloggen och sedan återkommer jag med adressen osv, denna bloggen kommer vara kvar ett tag, men sen åker den. Hejdå allihopa :))


Sitter och funderar på om jag ska börja bl...

Sitter och funderar på om jag ska börja blogga på devot ist. Har tänkt på det ganska länge nu, får se nu dessa dagarna hur det blir.


Sitter hos gamlamormor nu, ska fika lite o...

Sitter hos gamlamormor nu, ska fika lite och så sen blir det hem igen. Vart snabbt inom Nova och köpte vanta, skulle egentligen ha en mössa men den fanns inte så ska köpa en på mellandagsrean. Så måste in till Åhléns, äntligen är det jullov. Är faktiskt nöjd med mina betyg, vet ju att de jag har G i nu kommer jag få VG i näst termin och de jag har VG i kommer jag få MVG i. Så det är ganska lugnt ;) Hör av mig senare, kanske.


Dagens outfit, dåligt kvalité men jag hitt...

img_3640 (MMS)

Dagens outfit, dåligt kvalité men jag hittar inte sladden till kameran


Mobilbloggning Sitter på tåget påväg hem ...

Mobilbloggning Sitter på tåget påväg hem från älskling, är strax i Alvesta och sedan Hässleholm. Ganska dryg att sitta tre timmar på tåget. Hungrig börjar jag med bli...blir mat och ansiktsmask när jag kommer hem. Helgen har i alla fal varit helt underbar, förutom att jag jag tappade min ring i älsklings trädgård och att vi inte hittar den. Men men, badade i hans underbara jacuzzi igår. Fick riktigt mycket bubblor haha vi såg typ knappt varandra. Men nu ses vi inte fram till nyår förhoppningsvis..


Sjukare än vad mig finns det ingen som är!...

Sjukare än vad mig finns det ingen som är! Ligger i soffan och kollar CSI Miami. Älskar det programmet :)) Blir ingen skola imorgon, eller på fredag, mår så dåligt, plus att jag gärna vill vara med på lucian på måndag så det är bättre att stanna hemma och vila. Plus att jag åker till älskling på fredag, saknar honom så mycket och det kvittar hur sjuk jag än är så tar jag varje chans jag får att träffa honom ;$ mh nu ska jag gå och göra lite te för att mjuka upp halsen lite . Ha det kära läsare !


dåligt uppdatering ? Ja.

Uppdateringen suger balle , jag vet. Men Har sjuuukt mycket i skolan nu.
Plus att min iphone kommit så jag sitter inte vid datorn så mycket & med blogg.se så kan man inte blogga mobilt. Eller du kan men det är sjukt drygt.
Lovar att bli bättre med uppdateringen till Jullovet.