Ingen lust...

har ingen större blogglust nu, är ganska eller jätteledsen så ni kan ju själv förstå att jag inte vill sitta här & skriva.
blir film nu  & sedan sova. Uppdaterar imorgon tror jag.

Love the way you lie

somnade på soffan innan :$ Dagen har väll varit okej. Kallt, men man ska inte klaga. Är allvarligt helt död. Orkar knappt något. Ska väll kolla film senare. Blir väll Jane Austen eller Flickan från ovan. Vet inte riktigt. Ledig nästa torsdag då det är Bajram. Sen blir det väll älskling på fredag då han blir 17 nästa lördag (:
Ska bli übermysigt att äntligen få träffa honom igen. Klarar inte av att vara ifrån honom för länge (a'
Nu ska jag gå & tvätta av sminket & fläta håret + lägga fram kläder för imorgon så att allt är klart.
Så alla får ha en fortsatt bra kväll & så kanske vi hörs lite senare.

Maniac

Hittade denna låten på youtube & tyckte den var lite bra. För övrigt så absolut hatar jag mina två kusiner Jones & Ilias - nej inte min bror - utan som vi säger lilleilias.

The way you feel inside

Detta inlägg är bara om Kivik .
Kom till skolan vid 8 ngt, alla stod vid bussen & väntade även sjuorna som skulle till Hästveda.
Sjuor & åttor åkte före oss, då vår buss kom vid tjugo över nio tror jag. Dock skulle den ha kommit nio.
Alla kastade in sina väskor i bagageutrymmet & sprang för att få plats längst bak.
När vi kommit in i bussen så startar Junne musiken, men den blir snabbt avstängd då busschauffören säger att vi inte får ha den på p.g.a att han måste koncentrera sig när han kör. Alla började bua & så. Bussen kör till Hardy's för att hämta upp folket som bor inne i Höör. Blev lite ont om plats så Isak fick trängas med johan & fyra andra längst bak. Men det gick bra ändå. Mycket sång & skratt på bussen. Väl framme så bar alla  in sina väskor i det stora rummet där de flesta skulle sova. Var fler 100 väskor över allt. Med andra ord, kaos. Men sen igen åk9 är definitionen på kaos. Slog i min lilltå två gånger & min stortå en på en skit hård väska som sedan visade sig vara Ebbas .__.
Efter att våra mentorer haft sitt sega tal & sånt så tog alla fram sina matsäckar & åt. Vissa gick in till byn osv. Kvart i tolv samlades alla utanför scoutstugan & sedan bar det av till Stenshuvud. Vägen var skitdryg, men tackvare Junnes högtalare så överlevde man. Gick upp för världens absolut drygaste trappa. Var skit sur när jag kom upp. Fast det var nästan värt det när man såg utsikten. Fikade lite & så. Sen gick vi till Naturum. Köpte glass & lite sånt. Efter ett tag så tog Jan de människor som ville till Café Annorlunda dit & vi andra gick hem. Visa människor var skitdryga på vägen så jag blev fan bara surare. Gick med Arta resten av vägen. Hade mensvärk & mitt knä började hoppa satan. Men Mia & Catarina sa att vi bara skulle fortsätta gå. Sen ser vi dem köra förbi med typ Emelie, Sofie & någon till i bilen som tydligen inte pallat gå. Fatta vad jag lackade. Var skit förbannad när jag kom fram till scoutstugan igen. Så jag ringde älskling & ventilerade ut min ilska & hörde hur han höll med & sa att jag hade rätt & de andra fel. Efter det så var mitt humör då absolut topp! Pumpade musik när vi kom in. Sen vid halv sex något blev det mat. Efter det bytte folk som skulle bada om & sedan drog vi ner till havet. Själv badade man ju inte då jag redan visste att det skulle vara skit kallt i vattnet. Men vissa är dumma & badar. Visst fick vi mycket skratt där oxå. Själv gick jag och ebba ut på piren & tog jätte fina bilder - kommer upp senare - sedan gick de flesta till en lekplats & vi hade skit kul med en typ kopp som man kunde sitta i & snurra på.
Var påväg tillbaka senare, men vi vände om och gick med ilir & co till hamnen & tog massa bilder där med.
När vi kom tillbaka så hade de redan startat elden på baksidan där alla satt & mös. Efter ett tag blev jag & ebba skit flummiga & gick ut i skogen & höll på. Kan säga så mycket som att min & ebbas humor dödar verkligen.
Efter att vi nästan dött av skratt så satte vi oss vid elden igen & sedan blev det hamburgare. Gick sedan in & fixade sovplats. Men den ändrades sedan under natten. Folk satt & kollade Da Vinci koden på tv & sedan kollade de massa andra program. Alltså jag fick max 5h sömn den natten. Men det är faktiskt lungt. Blev väckta 8 åt frukost & sedan satt en massa folk & kollade på Mumindalen & hade jättekul. Städade & packa ihop våra saker. Bussen kom elva & åkte till vår överraskning som de sa var Lantbruksmuseumet. Men det var ett Kannibalmuseeum istället. Faktiskt intressant. Blev indelade i tre grupper, så under tiden en grupp var där inne så underhöll vi andra oss med att leka med katterna & hönsen. Matilda jagade ikapp en jätteful höna som hon sedan kastade på Ebba. Vi döpte alla hönor med. Ganska kul faktiskt. Var tillbaka på Sätofta vid 2. Jan körde mig hem & sedan kollade jag bara tv.
Så det var Kivik det. Nu ska jag gå & hjälpa pappa med maten, för strax kommer gästerna.
Ilirs rumpaaa, moonade gjorde han lite mycket i Kivik.
mycket nöjde med denna bilden, helt oredigerad med.
Här är koppsaken jag pratade om.

Kalla på katten !

Kivik med klassen var underbart, visst...fick knappt sova något. But I still love you !
Har tagit massa bilder som kommer upp på fejjan senare.
Nu ska jag avlida i min säng & ta igen all sömn jag förlorade igår.
Så jag kommer berätta med om resan imorgon.
Btw, börjar känna mig lite krasslig i halsen & näsan är täppt, men ska bara chilla i helgen så jag kommer vara frisk tills på måndag.
Hoppas ni läsare haft det bra !



Jag mellan Twin Towers

Lite mycket söt bild på mig & ebba. ilu boobs !




Fransk manikyr !

Mf idag med Vicky, Amanda, Eva, Ebba, Emelie, Ellen, Madde & senare Bea & Matilda.
NRJ var 100 ggr bättre än rix fm faktiskt, så mycket bättre artister !
Typ Locnville, Sean Banan, Kato Rasmus Seebach? Lazee, Sibel m.m
Åkte in direkt efter skolan, var inne lite efter fya. Gick till Subway & köpte mat. Sen tillbaka till stationen för att ta bussen till Triangeln. Väl framme så splittrades hela gruppen. Jag, Vicky & Amanda gick till hollywoodnails för att jag & amanda skulle fixa naglarna & de andra gick till polskamarknaden.
250 :- blev det, dom har något erbjudande nu, annars kostar det 300 :- inte alls dyrt tycker jag. Dom är jätteduktiga med, är verkligen skit nöjd med min naglar. Haha, är typ helt fascinerad av dem. Så långa & fina. Helt perfekta!
Precis som min älskade pojke !
Whoops ! Nu saknade jag honom lite mer  :(
När jag kom hem idag så packade jag & sedan snabbt in i duschen. Efter det så la jag in all min tvätt i tvättkorgen & fixade rummet lite, för som vissa andra så har vi ingen städare som kommer till en, en gång i veckan ebba ebba ebba ! :D
Skulle egentligen dricka te, men det sket sig. Pratade med älskling ist & drack mjölk.
Just nu sitter jag & typ halv sover så det känns som att det är dags att lägga sig.
Imorgon 9:00 åker hela åk9 till Kivik & övernattar där tills på fredag. Är hemma igen vid 14:00.
Alla ska dygna imorgon, annars suger ni :o
Jag vill faktiskt hyra film...äsch får väll göra det på fredag kväll, om jag överhuvudtaget orkar, tror jag kommer vara ganska död då.
Hörs på fredag !



Såhär blev resultatet !


Snart sängen.

Blev att jag slängde på mig en ansiktsmask innan duschen. Efter duschen så tände jag doft ljus & kollade på två avsnitt av Criminal Minds. Ska snart fixa mig för sängen & sen lägga mig. Är helt död.
Imorgon är inte åttorna i skolan, härligt härligt.

Bisarra tattarungar !

- holy fuck vad det händer saker i Höör.
Skolan idag kände skit seg, började med matte & jag & ebba tog upp BOOBS igen. Helt underbart. Svenska sen, satt ute i korridoren & läste med Eva, Ebba & Arta. Skrattade så att jag fick magknip, orkar inte berätta allt, men ebba var inblandad. Lunch sen, inte för att det var så värst gott, blodkorv atl. potatisbullar. Åt så klart potatisbullarna.
Sen var det SO, satt med Gabbe, Davve & Simon, blev ganska många skratt. Gabbe skulle typ göra något på mig så råkade han slå mig i huvudet :o
Sen var det en timme slöjd där de bara snackade en massa, sen hade vi idrott. Var ute & spelade Topsboll & Lacross. Äger på båda, mhm.. 8)
Slutade efter det, kom hem åt lite av min supergoda lidlglass, sen somnade jag på soffan. Vaknade till när pappa kom hem, men sen somnade jag till sex. Inte kul, är nog tröttare än vad jag var innan jag somnade. Blir strax duschen tror jag. Sen ska jag tända ljus i rummet & kolla film tror jag. Vet inte riktigt vilken film...Vill se Paranornal Entity men ska nog faktiskt vänta med att se den tills jag åker upp till älskling. Har en känsla av att jag kommer vara skiträdd efter filmen & då vill jag helst sova med någon som håller om en på nätterna. Praoplats är redan fixad för min del ya0. Så jävla mysigt nu när det regnar. Helt  lovely. Men nu får jag ta mig i kragen & gå & duscha innan jag somnar här vid datorn. Kanske kommer ett inlägg till, vi får se.

Mysigaste låten någonsin !

Jätte mysig & mycket fin låt av Death Cab For Cutie.
Lyssna & njut, samtidigt som ni tänker på den ni älskar (:
Love of mine some day you will die 
But I'll be close behind 
I'll follow you into the dark 

No blinding light or tunnels to gates of white 
Just our hands clasped so tight 
Waiting for the hint of a spark 
If heaven and hell decide 
That they both are satisfied 
Illuminate the no's on their vacancy signs 

If there's no one beside you 
When your soul embarks 
Then I'll follow you into the dark 

In Catholic school as vicious as Roman rule 
I got my knuckles brusied by a lady in black 
And I held my toungue as she told me 
"Son fear is the heart of love" 
So I never went back 

If heaven and hell decide 
That they both are satisfied 
Illuminate the no's on their vacancy signs 

If there's no one beside you 
When your soul embarks 
Then I'll follow you into the dark 

You and me have seen everything to see 
From Bangcock to Calgary 
And the soles of your shoes are all worn down 
The time for sleep is now 
It's nothing to cry about 
Cause we'll hold each other soon 
The blackest of rooms 

If heaven and hell decide 
That they both are satisfied 
Illuminate the no's on their vacancy signs 

If there's no one beside you 
When your soul embarks 
Then I'll follow you into the dark 
Then I'll follow you into the dark

Maskinen igår !

Förlåt för att jag inte uppdaterat på en typ två dagar, men nu när skolan dragit igång så kommer jag nog inte uppdatera dagligen, för skolan går verkligen först i år ! I vilket fall som helst så drog ett helt gäng in till Malmöfestivalen igår. Det var jag,Lovias, Erica, Emelie, Ebba, Amanda, Eva & Viktoria. Träffade även Frida, Klara, Sabina, Madde & Bella där inne. Kollade på Rix Fm Festivalen, den var sådär. Ganska bra artister faktiskt. Jag & Amanda drog & åt i typ mitten av allt för då pallade vi inte stå upp längre. Åt på Subway. Sen stack vi till Åhlens & testade massa smink & målade naglarna 8) Sedan letade vi upp Ebba & Vicky som satt & åt. Sedan kom Eva,Erica, Emelie & Lovisa. Stack in på Max för att Ebba skulle byta om & vissa behövde gå på toa. Gick till stora torg & hade helt lovely platser för att kolla Maskinen på ! Alltså det var helt awesome vilket drag där var ! Kommer video sen på det. Efter det så blev vi av med Amanda & Vicky, men dom var på tivolit så vi drog oss ditåt. Men det började regna så vi gick in i en godisaffär. När det slutat regna så gick vi vidare, fast Erica, Eva, Lovisa & Emelie stack & åt. Så jag Ebba, Amanda & Vicky åkte Extrem. Skit kul. Sedan skulle vi till Stortorget igen men skulle möta upp Nicke & Lukas först. Lukas var skit packad så vi fick ta han om den lilla stackarn. Haha video på honom kommer med upp sen. Skulle kolla på Familjen, men då var det skit mycket folk, fick typ öl kastat på mig & någon sliskig blatte som raggade på oss osv osv, så jag, Amanda & Vicky stack till Wayne's Coffe & köpte Chai Latte & Mocha Latte. Sen fortsatte vi till stationen & tog tåget hem. Vickys mamma Helena körde mig hem & var hemma vid tolv. Mina fötter gjorde skit ont & jag var helt slut. Men dagen var helt underbar. Hade super roligt med er tjejer & detta gör vi om på onsdag igen, då vi ska se NRJ in The park.
Nu ska jag fortsätta med fysiken & sedan äta glass :D

Varför bloggar jag ens nu ?

Är så jävla arg & sur att jag har tårar i ögonen. Oj, en sanning ni inte visste om mig. När jag blir riktigt sur/arg blir jag tårögd, ska det illa till så börjar jag gråta & skrika som in i helvete. Nog om det.
Som sagt är på så jävla dåligt humör så att man kan se det fem km från mitt hus..är säkert värsta svarta auran runt mig. Skolan var väll bra idag..minus när isak & filip får sina dryga stunder. Ska läsa Twilight boken på svenskan, se filmen & sedan ha prov på det. Är inte alls peppad då jag är helt emot att läsa den på svenska för att det inte blir detsamma som på engelska. Men jag får offra mig. Det är ju skolan det handlar om. Nog om det.
Nu ska jag göra te & bara mysa ner mig i mitt fluffiga täcke.

Dag 1

Då vart första dagen avklarad, känns faktiskt ganska skönt att komma in i rutiner igen. Tror man tar vara mer på de dagar då vi är lediga mer nu när skolan kört igång igen. Tror att man bara slösar bort de sista lediga dagarna på sommarlovet då man redan gjort det mesta man ville göra på sin lediga tid. Men nu ska vi inte bli helt djupa eller vad man ska säga. Samlades i vårt nya hem klassrum, pratade lite & så. Fick ut massa papper & vi pratade om gymnasieval - oj redan ni har nyss börjat - är säkert var ni tänker. Men nu är det så att jag går i en väldigt ambitiös klass som vet precis vad dom vill ha ut av skolan & sin framtid. Nu har tydligen klasserna klassbloggar, om man ska kalla de det. Jag & Ebba ska fixa designen på vår & vi är även de två elever som är ansvariga för att skriva läxor & prov där. Hade lunch vid tio i tolv. Slutade där efter, när man kom hem så snabb städade man & packade ner alla papper man ska lämna in i skolväskan. Ska bli kul att dra igång alla lektioner imorgon. Har äntligen Catarina i matte igen. Usch & fy för Tina ! Nästa torsdag blir det inga inlägg alls, ska åka till Kivik med klassen & kommer inte hem förren fredag vid 14:00 är vi väll på skolan igen. Ska bli riktigt kul !
Nu ska jag gå & hjälpa pappa sen bara ta en kopp te & mysa i sängen med en film.
Hahaha, gud. Jag har blivit en riktigt filmidiot. GOSH, haha nej nu ska jag inte överdriva.
Men vi hörs kanske senare.
pussaminatår

Har ni sett Linda Rosdahl ?

Kom igen nu alla, vi ska hitta denna flickan oskadd.
Såg en post på min facebook idag om en 14 årig flicka vid namn Linda Rosdahl från Perstorp som är försvunnen. Familjen försöker sprida detta så jag tänkte att FB:s anhängare kanske med kan hålla utkik....

LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8 vid 16 tiden från Perstorp. Hon hade svart tröja med rosa adidas märke bak, mörka jeans med ljust framtill. Svart hår... Har någon sett eller hört nåt så snälla hör av er till polisen eller anhöriga till Linda. (Om ni vet någon anhörig)

Igår fick dom veta att hon var i Malmö någonstans. Hon skulle möta 2 killar som hon smsat med. Hon har aldrig träffat dessa killar innan. 

Här kommer länken till Facebook gruppen: http://www.facebook.com/#!/group.php...5684983&ref=ts
Jätte många letar efter dig, din familj är helt utomsig av oro. Om du ser detta så snälla kontakta någon.
Alla är oroliga för dig.

Skulan nu

Sticker när som till skolan, är hemma igen ett tror jag. Sen blir det att storstäda rummet.
Dagens outfit kanske kommer upp, vi får se.
Nej nu åker vi, hörs sen !

säger godnatt nu.

Kläderna för imorgon är framlagda, allt är fixat & klart. Ganska stolt över mig själv, brukar aldrig vara såhär väl förbered. Haha fy vad jag låter som ett kaos barn..eller det är jag kanske lite. Nej nu ska jag inte dra ut på det. Nu blir det tvätta ansiktet & borsta tänderna & sedan sängen. Så sov gott alla små griskultingar där ute, hörs imorgon !
mina älsklings convers, har haft dom i fyra år nu (:

Imorgon kör vi igång...

sista dagen på sommarlovet, känns tungt..men denna sommaren har varit helt underbar. Spenderats med vänner, familj & pojkvän. Iallafall, vaknade vid 11 av att det regnade så extremt, riktigt mysigt faktiskt. Låg för det mesta vid TV & njöt av sista dagen. Beställde mitt löshår från rapunxelofsweden idag. Blir att sätta i det nästa tisdag.
Nu väntar jag på att filmen Mall Cop ska ladda färdigt, för att sen kolla på den. Blir att lägga sig vid tio idag. Ska ju upp sju imorgon. Usch!
Hittade iallafall denna videon nyss på en av mina farbröder på youtube, han är världsmästare i kickboxning.
(det är han i vita shorts)
Där är han i grått igen (:

Introducing me

Har faktiskt bara degat runt idag, suttit lite vid datorn, läst, kollat TV & bara vara mig. Osminkad & allt.
Kläderna från H&M kom idag, orkar inte visa dom. Kanske händer att jag gör det, ingen som vet.
Lite deprimerande är det att skolan börjar på onsdag, men samtidigt lite kul. På lördag blir det RIX FM Festivalen, alla som vill hänga med in lägger en kommentar eller skriver på min Facebook : Amina Madni.
Ska strax kolla på Marie Antoinanette, har velat se den länge men inte riktigt orkat hyra den.
Fastnade för denna låten nyss, helt insane låt alltså :

you cant see my heart

Först vill jag bara säga Grattis till Klara & Filip som blir hela 15 idag. :)
Kollade på film innan idag, Law Abiding Citizen sjuuukt bra film Gerard Butler är nog en av de bästa skådespelarna jag vet ! Iallafall, jag rekommenderar denna filmen starkt till alla! Helt otrolig film.
& nyligen kollade jag på Planet 51, Disney Pixars senaste film tror jag. Den var oxå jätte bra.
Jag riktigt njuter just nu, det ÖSREGNAR ute & små åskar eller små & små ganska kraftigt faktiskt.
Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng & bara njuta av regndropparna som smattrar mot fönstret. Hoppas man kan vakna upp till det oxå. Älskar regn !
Så nu säger jag godnatt för mig & hoppas alla drömmer om mig (: i know i will *hohoho*
Filip är idioten i rosa längst upp till vänster (:

Förlåt...

..för att jag inte uppdaterade något igår. Vaknade vid 12 sen var det bara att fixa sig på direkten & sen bar det av till stationen där Eva & hennes mamma var. Åkte med dom till Malmö, gick på polskamarknaden. Köpte en ny plånbok,  efter det så skulle vi till Entré för Eva hade hittat en skinnjacka hon tyckte om på Cubus så den skulle hon köpa. Blev att vi kollade runt i andra butiker med, inne på H&M hittade jag en sminkväska där det står I Love Beauty.
Tyckte den var lite gullig så den köpte jag. Sen skulle Eva till Lund för att hämta ut sin mobil på ONOFF men dom hade stängt så vi åkte till hennes mosters lägenhet & gick ut med soporna, bäddade ect. Sen när vi skulle gå tillbaka till bussen så började det ösregna & åska som fan. Bussen var riktigt försenad. När vi var framme på stationen så gick där inte ett tåg förren 19:42, men det blev försenat till 19:44 p.g.a regnet. Väl framme i Höör så är vi tvingade att gå hem, fast vi orkade inte gå hela vägen hem till Eva så vi stannade inne på Preem & väntade på att mamma skulle sluta jobba & komma & hämta upp oss. När mamma hämtat oss  & vi kört hem Eva så det första jag gjorde var att tvätta av sminket, äta , satte på datorn & kollade lite. Sen gick jag och la mig. Somnade inte direkt utan låg & messade men älskling. Idag sov jag enda till ett ! Haha brukar alltid bli väckt innan, men inte idag för pappa & Musthafah var ute & jobbade på uterummet & ilias kollade på TV. Nu har jag hunnit duscha, bädda rent i sängen & halvstäda mitt rum. Så duktigt är jag !

God Natt.

Mår lite sådär. Honey you know why, men detta stannar mellan oss.
Ska sova nu så detta blir kort. Bilder & sånt får ni imorgon.
Oliver, Jasmin & jag uppe på berget i marocko
Oliver, i sin helt egna fokiha
mina små söta tjocka lillkusiner, Adam & Hind.

Kitkat !

Igår kväll blev det ett riktigt regnoväder med åska & allt. Tycket det var riktigt mysigt. Men tyvärr hade man inte älskling här så att man kunde mysa...
Tände massa ljus i rummet & kollade på film, eller man kan inte säga att jag tittade på filmen med tanke på att det var så otroligt dåligt kvalité så jag fick stänga av den ganska snabbt. Men jag skulle iallafall försöka titta på Sex And The City 2 men som sagt, det sket ju sig. Så nu väntar jag på att Grown Ups ska ladda klart & sedan kolla på den.
Senare ikväll blir det tivolit med Becca & Amanda. Kommer ha kameran med mig så bilder kommer det bli. ;)
Har även beställt hem kläder från Nelly, igen haha. Men så sjukt snygga kläder som dom har så kan man inte mer än att göra det.
Blev en Grå melange färgad Cardigan.
En oversize t-shirt.
& ett halsband med glasögon på.


slapp dag typ.

Har inte gjort ett piss idag ! & det känns faktiskt riktigt underbart. Har lite huvudvärk, men det går snart över.
Var hos frisören innan, pratade med henne om löshåret jag ska sätta i. Så nu är allt fixat, bara att beställa hem det.
Hungrig är jag med..men men. Nu ska jag väll kolla TV eller något annat ganska onödigt :D
Ha det !


Make Over

Känner för att göra en total make over med mitt utseende. Vet inte varför bara känne den känslan.
Har laddat ner filmen Vampyrer suger, så ska strax kolla på den. Såg trailer innan idag & var bara tvungen att se den. Verkar så sjukt rolig !

mitt rum nu

Svar : Jovisst kan jag det ! jo, fast jag har beställt sån hår från rapunzelofsweden som min frisör ska sätta i. :)

Jag är FKN lycklig !

1. Mitt rum är typ som jag vill ha det, minus färgerna.
2. Jag har fått min älskade fina nya väska !
3. Jag ska få fast hårförlängning när jag klipper & färgar håret.
KAN JAG BLI LYCKLIGARE ? - nej det kan du inte.
Precis, så nu tycker jag ni ska njuta lite av denna gulliga covern av Ilir & Johanna :D

See the difference

Döm själv vilken ni tycker verkar bäst :)



*pfft*

Nu kommer mina ärliga åsikter om filmen:
DEN VAR INTE SÅ BRA SOM ALLA SÄGER ATT DEN ÄR !
& det är min ärliga åsikt. Den var absolut inte som jag hade tänkt mig.
Jag blev tårögd knappt en gång, typ när hennes lillebror var helt fanatisk över att göra glaset färdigt.
Fem minuter in i filmen blev jag skit irriterad på Miley som verkligen var som en bortskämd liten 5 årig snorunge som man bara vill ge på käften. Handlingen var väl okej, typ som alla andra tonårs filmer nu för tiden. Lätt att räkna ut .
Jag menar när jag såg Remember Me så grät jag floooder & var verkligen helt fast i filmen. Jag älskar den filmen & kommer helt klart se den fler gånger, men denna filmen var en sån film man ser en gång & sen är det bra med det.
Detta är min åsikt, ingen annans.
Så av fem tummen upp, får denna filmen tre.
Denna föll mig inte i smaken, tyvärr...

filmdags !

Nu ska jag kolla på The Last Song, alla säger att den är jätte bra & att man gråter osv.
Det är upp till bevis nu, för jag gråter nästan aldrig till filmer.
Aja, kommer med mina åsikter efter filmen, until then !

Tidsfördrift

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? bea
3. Hur lång är du? cirka 165
4. Vilken är den senaste filmen du sett? senior skip day
5. Vem ringde du senast? mamma
6. Vem ringde dig senast? mamma
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Kan man säga ...
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa, eller det beror på.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? nyss
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du i dag? typ 11 sen somnade jag om till 1
13. Vilken är din favoritjulsång? last christmas
14. Vilken är din favoritplats? min säng, eller med älskling
15. Vilken plats föredrar du minst? typ...ställen där det är kallt  ?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? är fortfarande tsm med tobias, kanske gift framgångsrik journalist & bor i nynäshamn i sthlm & ska ha mitt första barn. 
17. Vad skrämde dig om natten som barn? spöken & mörkret
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Tobias när han var här & vi badade. 
19. Hur stor är din säng? liten.
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär, men ska köpa bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? det ni ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i?  två
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
26. Är du social? nä, faktiskt inte ..
27. Vilken är din favoritglass? ben n jerry caramel cho cho
28. Vilken är din favoritefterrätt? allt med choklad
29. Tycker du om kinamat? ja det gör jag väl
30. Tycker du om kaffe? Absolut
31. Vad dricker du till frukost? typ juice eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? sover oftast på mage
33. Kan du spela poker? nee.. 
34. Tycker du om att mysa/kela? såklart !
35. Är du en beroendemänniska? huh ?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? haha ja, Lovisa, Oscar & Simon
37. Vill du ha barn? Absolut !
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska marockoanska & lite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en bassäng? båda
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyrbara smycken? hm.. ja
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? how I met your mother, & scrubs
44. Kan du rulla med tungan? ja
45. Vem är den roligaste människan du känner? typ alla jag känner är roliga på sitt lilla vis
46. Sover du med gosedjur? näe
47. Vad har du för ringsignal? stromae - alors on dance
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? yes, sjukt många
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min vägg ? 
50. Flirtar du mycket? nejnej
51. Kan du byta olja på bilen? nej
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej ?
53. Vilken var den senaste boken du läste? Vampire Diaries - The Return Nightfall
54. Läser du någon dagstidning? nope
55. Prenumererar du på någon veckotidning? ja, FRIDA & SOLO
56. Dansar du i bilen? haha, wtf ? 
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ (H)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? kläder jag vill ha från Cubus
59. När var du i kyrkan senast? Amanda&Beccas konfirmation 
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? typ, jan, anne catarina & nina
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? vet inte ?

rubrik.

Min dag började med att mamma ringer en vid elva & säger att man ska gå upp. Så det gjorde jag, men jag gick raka vägen till soffan med ett glas o'boy i min hand. Drack upp det & la mig på soffan & somnade om till typ..ett ?
Gick upp & klädde på mig, tog ett glas o'boy till & sen satte jag mig & kolla på TV.
Vid kvart i tre började familjen sakta rulla in genom dörren & då var friden slut. Ska hjälpa mamma lite & sen ska jag upp till Bea & vara lite med henne. Imorgon blir det väl Center Syd på förmiddagen & sen möblera om mitt kära rum. Nu kallar mamma att det är mat, så nu ska jag gå & äta. Hörs senare !

Bonne nuit

Längtar till hösten, visst sommaren är bra, men hösten är bäst den är så mysig & jag älskar regn, eller ja när man är inne & myser eller ska sova och hör hur det smattrar mot fönstret & när man vaknar på morgonen & det luktar helt fresh ute. Fy vad jag längtar till hösten ! & vintern dårå. För jag fyller ju år på vintern, men det är en annan sak.
Nu ska jag lägga mig, & ja som ni märker så har planen om att lägga sig tidigt misslyckats ganska mycket. Får försöka igen imorgon. Men nu säger jag bonne nuit till alla er som är vakna nu & läser detta.
Hörs imorgon !
Love min nya tunika från nelly. Ja här fick nu outfiten oxå.

Hope it gives you hell !

Nu sitter jag här igen, har kollat klart på Glee & har absolut inget att göra & tror faktiskt inte heller att jag vill göra något..
Blir att lägga sig lite tidigare denna veckan, måste ju komma in i rutinerna igen. Känns faktiskt lite bra, för nu har man något att göra på vardagarna & inte bara sover bort dom. Plus att man får träffa alla kompisar igen, fast lektionerna  & det hade man kunnat skippa. Fast jag ska sköta mig bättre detta läsåret !  Amina ska göra ALLA sina läxor & inte vara sjuk så mycket. Gud ge mitt ett bättre immunförsvar !

Saknar min snuttigull pojkvän, haha fy vad jag lät cheese där. Men han är snuttigullig & helt underbar, helt perfekt faktiskt. Älskar stunderna vi har tillsammans, från att han sitter & kallar mig kinkig för att jag lät kinkig bara för att han inte ville åka en rolig karusell med mig på tosselilla till att jag kallar honom kinkig för absolut ingen anledning.
Vi är som vi är ! God damn perfect !
Helt grym låt alltså !


HJÄLP !

Jag behöver verkligen hjälp nu, nu är det så att så fort pappa är klar med uterummet så ska mamma&pappa måla om & fixa Ilias rum & då ska även han få en dator - min med andra ord - så det betyder att jag ska få en ny dator.
Jag vill ha bärbar igen men det finns så många att välja mellan, så jag undrar om ni läsare vill hjälpa mig att välja vilken. Ni Har tre alternativ att välja på .
1
HP Pavillion dm1-2017so

2
HP Pavillion dm3-2005eo
3
HP G62-a22EO



Förkylnings shopping

Nu när man är förkyld så får man nöja sig med att shoppa på nätet, så jag har klickat hem lite saker från H&M.
Längtar tills jag får hem sakerna ! Hoppas det hinner komma innan skolan börjar, fast det tror jag ju inte...
Iallafall, nu ska jag kolla film & inte lyfta ett finger för jag mår skit !

God natt skåne !

Jag sitter och typ sover samtidigt som jag skriver detta...Nu har jag kollat klart på hela säsong fyra i How I Met Your Mother så nu är det dags att krypa till sängs. Skulle vara riktigt mysigt om man kunde krypa ner i sängen & ha sin älskades famn väntandes på dig. Men nu har jag inte det, får väl vänta några veckor tills jag får sova i hans famn igen. Äsch, nu glömmer vi det & säger god natt.
Måste verkligen ställa tillbaka dygnet...



Nothin' on you baby

Älskling har åkt hem ...*snyft*

När han åkte så gjorde jag inte så mycket, åkte till Eslöv & köpte såna typ korgar att ha smink & diverse saker i.
Så jag har fixat med det, skulle egentligen städa mitt rum, men den städglöden försvann lika fort som den kom.
Blir att jag städar på onsdag när jag och mamma möblerar om i mitt rum. Är trött på hur jag har det nu.
Har äntligen vunnit kampen om att få måla om mitt rum.Blir väl i November när pappa åker till Thailand, tror inte han orkar hjälpa till haha. Kanske kan få hit älskling till att hjälpa mig .. hm... 8)
Imorgon blir det Malmö med Eva & kanske Ebba, ska väl ner till Havet & fotografera lite. Så räkna med bilder imorgon. Eller ja, vi kan ju alltid hoppas på att jag orkar lägg upp dem när jag kommer hem.
Btw, glöm inte att ni kan följa mig på Bloglovin'. Nu ska jag fortsätt med att kolla färdigt på How I Met Your Mother & sen chilla sönder.
Min fina keps med mitt fula hår !

ojsan !

Hoppsan ! Jag hade total glömt att jag hade en blogg, så blir det när man har ett socialt liv..
Nej men Tobias & hans mamma plus Robin kom ner i onsdags, mötte upp dem i Hässleholm, vi tog en fika & sen åkte vi till Robins pappa som bor i Åhus, satt där & hade mysigt & sen körde vi vid halv åtta tiden för vi skulle äta. Åt på en liten mysig restaurang, det enda negativa med stället var att det tog otroligt långt tid innan vi fick  vår mat.
Helena & Tobias släppte av mig vid mammas jobb, mamma & Helena stod & pratade lite sen körde dom vidare till Vinslöv där de sov & vi körde hem.
Vaknade tidigt i Torsdags, åt lite & kollade lite på TV. Ringde & väckte Amanda & sen ringde jag Tobias. Dom sa att dom skulle komma till mig om lite mindre än en timme, så det blev snabbt in i duschen & sen kasta på sig kläder. Hann precis klä på mig när Tobias smsa att dom var utanför.  De kom in & jag packade snabbt & fick tag på Amanda igen. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra, så vi bestämde oss för att följa med Helena till Simrishamn, & Amanda skulle egentligen med men hon ville inte åka så långt. Haha, i sista minuten så bestämmer vi oss för att åka till Tosselilla medan Helena åkte vidare till Simrishamn. Skit kul där inne, älskling vann tre nallar till mig & en påse bilar. Mycket lyckad dag. Vi blev hämtade kl 18:00 då det stängde. Körde till Hörby för att handla mat & diverse saker som vi behövde & sen vidare till Vinslöv. Var framme vid tio över åtta. Satte igång grillen direkt, men fick inte mat försten 21:30. Fast gott var det ju så.. !
Efter vi ätit & sånt så gick vi in i huset där poolen låg & badade. Skit kul ! Fast att mina köttiga sår på fötterna sved hela tiden. & hur jag fått dom är det bara jag&tobias som vet. ;)
Somnade förre älskling & robin faktiskt men vaknade i slutet av Paranormal Activity som de satt & tittade på.
&& har jag nämnt att vi som i kåtor ? :o
De har vi iallafall.
Idag blev vi väckta vid halv nio, gick in & åt frukost sen gick vi ut & la oss igen. Sov fram till typ 12.
Helena var tillbaka vid halv ett, vi fixade till oss & åkte mot Höör, fast  vi stannade till vid Hardys för att äta lunch.
Var hemma hos mig vid typ två ? Pappa kom hem vid fyra & allt gick jätte bra. Alla kom överrens & nu kan allt bara gå uppåt..
Som sagt, mitt liv kan inte bli bättre än vad det är just nu.
I exakt denna har jag sovit i inatt. inte så värst skönt ..
Du är mitt ledande ljus när allt annat är mörkt !

I can do it too

Ska börjar köra med 5 sanningar om mig, varje dag har ett nytt tema. Nu kör vi:
Konstigt skit
  1. Jag har sedan jag var liten inbillat mig själv att om jag har täcket på mig & inget sticker ut så kan inte spöke&sånt ta mig.
  2. När jag går på toa på natten måste jag sätta in höger fot först. :s
  3. Jag måste sova med min mobil under kudden, för om vi får inbrott så kan jag ringa polisen dirr.
  4. Jag MÅSTE sova med stängd dörr, kan inte somna annars
  5. När jag var liten kunde jag absolut inte sova hemma eller borta utan min gose kanin Ninnis. & så var det fram tills jag var typ nio ?
Så där har ni dom fem sanningarna, hoppas ni gillar ;)


Oreos&mjölk

Vaknade, bla bla bla bla bla. Tror faktiskt  ingen bryr sig om när jag vaknade eller vad jag gjorde när jag vaknat (:
Men jag kan berätta att jag åkte & köpte Mini Oreos & nu ska jag strax in i duschen för att sen kolla på Prinsessan och Grodan & mumsa i mig mina Oreos & dricka mjölk till. Finns inget godare !
Onsdag så ska jag passa Ilias & någon dag i veckan så ska jag shoppa med Amanda & sen ska jag sova två dagar med Eva i hennes mosters lägenhet i Lund :D
Kanske slänger upp ett inlägg senare!

Ny design.

Som nog alla ser har jag ny blogg design. Tack så mycket Eveline !
Är faktiskt fortfarande sjuk, men ska bli bättre på att uppdatera. För evves&tobias skull :D
Var lite med Eva idag, bakade scones & kollade på phineas&ferb. I know, det låter skit töntigt, men det är så jävla bra ! Disney Channel 4-life ! Senare in på kvällen så kollade jag på de sista 45 min i The Green Mile.
Alltså fatta vad jag grät ! Så sorglig, okej andra kanske inte tycker det. Men liksom dom tänker inte som jag.
Men det var jätte synd om John Coffey, han ville inget/ingen något ont. Han var liksom ett Mirakel & han blev dömd för något han inte gjort. Shit, kudden blev helt ner snorad xD
Nej isch, bara jag tänker på det blir jag ledsen.
Vidare, just nu kollar jag på How I Met Your Mother på datorn.
Så jävla roligt !
Blir väl sova snart antar jag.
Så godnatt!
Kolla så söt ! Han hade aldrig varit på bio så vakterna fixade så att han fick se på bio.