Isch, jag hade ju en blogg...

Rubriken säger det mesta över hur jag känner just nu.
Täppt i näsan, ont i hals&huvud fryser gör jag oxå, japp ni gissade rätt...Amina har blivit förkyld, again !
Fast det positiva är att den 24 augusti kl 15:30 ska jag klippa & färga håret + löshåret :D Allt det blir typ 680 kronor så, dyrt är det ju inte :D Plus Hår Studio 7 är bäst !
& imorgon drar jag, Amanda, Eva & Vicky till Helsingborgs festivalen. Så det blir väl att gå upp vid tio ?
Usch, haha nu måste jag verkligen sova, med tanke på när jag ska upp & hur seg jag är.
Haha, råkade väcka älskling innan...han sov när jag ringde & så svarade han & lät helt liten & oskyldig. - varför skriver jag detta här? Detta är bara dagboksmaterial..
Jag är seriöst världens bästa flickvän ! Nej men, har redan köpt älskling 17 års present & hans ett års present.
Yes, I'm amazing.
Hell Yeah, I look good without make up on !

Addiction

Jag har blivit helt beroende av att shoppa på nätet ! Men alltså dom har så sjuuukt snygga saker på typ, Nelly&Modekungen. Så det är ju inte så farligt faktiskt (a'
Var med Vicky,Amanda,Eva,Emil&Emil idag oxå. Skit kul som vanligt. Imorgon blir det en chill dag. Bara vara hemma liksom, absolut inte göra något alls. Sen på fredag blir det hbg festivalen med flickorna.
FYFAN VAD JAG ÄR SUGEN PÅ LAXSALLAD!
Ska fan göra det imorgon, :D
Ska faktiskt lägga mig snart, är skit trött & mamma väcker ju en fan vid halv elva så sova ut får jag ju inte ..
Liiite drygt faktiskt .
Alltså jag ska ha en convers väska !
Usch åh fy vad jag vill ha saker nu.
Nej nu får jag lugna mig lite & spara pengar.. (a'
9 månader idag 


Im S.V.I.P - super v.i.p

Sitter här i min ensamhet & längtar efter min other half...en liten tröst är ju att jag pratar med honom i telefon just nu. Men det är inte det samma som att sitta bredvid honom med hans armar om en .. :(
Fedt jävla f*cking kul idag alltså, skratta så jag höll på att dö...typ. Haha, var först med Amanda & vi gjorde sallad, som Amanda delade med en sax? xD Såg typ ut som kräm eller något, men det var gott 8) Efter det så gick vi upp på hennes rum & var typ extremt flickiga av oss...vi målade naglarna (a' Skit fint blev det, men haha såg inte så ut i början (y' Sen smsade eva & frågade om vi ville träffas & det ville vi så vi gick & mötte henne. En liten stund efter att vi kommit tbx till Amanda ringer Amandas boy Emil a.k.a Chubaka ;) Haha han ville komma över  & det gjorde han.Lite senare kom andra Emil, gick ut & sånt & jag hade skit kul med en gigantiskt sax ! Mycket skratt idag. Imorgon blir det säkert mer ! Haha. Nu ska jag fortsätta glida rundor på internet & hoppas på att jag snart blir trött.
G'night peep's !
Adidas




Rummmmmmmmmmmmmmmmmpa

Rubriken är kanske lite väl konsig? Men shi, vem bryr sig ? :D
Sitter hos amanda nu, riktigt kul. Ska väl vara med Emil, Ilir, Eva & Vicky ikväll.
thihi, amanda målade min naglar innan så nu är dom jätte fina&blåa :D
Har inte så mycket att skriva, men duktig som jag är så skriver jag endå.
You got to love me ;)

I found you, finally !

Är hemma, fyfan alltså. Känns hemskt att vara det.
Visst har jag saknar alla min underbara vänner, men att vara med Tobias är verkligen något speciellt.
Det är som att vara med din absolut bästa vän som nu råkar vara din pojkvän ! Helt underbart.
Vi kan bara sitta tysta & kolla TV i timmar, vi behöver inte prata & vara snutti gullgull med varandra hela tiden & det älskar jag med oss. & fyfan vad vi skrattar tillsammans. Om nu bara visst hur vår humor är. Alltså jag as garvade i typ 45 min åt hur han andades när vi skulle sova + att han blåste på mig 8) Lovely, just absolutly lovely.
Like, Oh My God I'm so in love, I found you, finally. You make me wanna say :D
Känns för jävligt att behöva sova själv igen .. älskar att sova i Tobias famn, fast att vi ibland bråkar om platsen i sängen..men det är en annan historia. Ska försöka övertala mami&papi om att han ska få komma ner denna eller nästa vecka (a)
Annars ses vi inte förren 10 september då jag åker upp dagen innan hans födelse dag & stannar helgen.
Mamma kanske oxå ska följa med ! :D
Plus att han kommer ner helgen efter (h)
på torsdag har vi varit tillsammans en hel graviditet ;)
Nu ska jag lägg mig i en TOM säng, utan någon att hålla om mig..& kolla på Remember Me.

Starkare än kärlek




@ happyland

Åker tyvärr hem imorgon, & jag har inte uppdaterat på över länge. Men jag är faktiskt med min pojkvän & när jag är med honom fokuserar jag på honom endast. Sitter inte precis vid datorn då.
Kom hit förra lördagen efter att ha väntat i Norrköping i si sådär två timmar för att SJ fuckat upp sig (som vanligt)
Gjorde inte så mycket, kollade på Paranormal Activity & någon skräck till.
På söndagen hände heller inte så mycke*damparpåmoijsjamande* vi njöt mest av att vara tillsammans.
Måndag hände heller inget speciellt, men tisdag förmiddag kom Igge, Tobias storasyster Annas pojkvän & hämtade oss för vi skulle sova hos dem i några dagar. Så vid halv ett så bar det av till Brandberget, sthlms förort ;)
Faktiskt jätte mysigt, såg lite av Globen från balkongen & även lite av grönan. På kvällen stack vi in till östermalm & gick lite i stan för att sen gå på bio & se Eclips. Den var bra, fast jag är övertygad om att fjärde filmen kommer äga mer ! På onsdagen gjorde vi inget mer än att kolla film & umgås med Tobias syster, barn & Igge.
Tordags så var vi på stranden & sedan på kvällen åkte vi till Kista gallerian & shoppade.
Sen på fredagen åkte vi hem. Igår degade vi mest runt & på kvällen kom Helena&Bengt hem från Tyskland.
Vaknade vid tio idag men somnade om till två. Gick upp & duschade, fixade mig & sen kom Tobias syster Anneli,pojkvännen Kari & sonen Felix. Sendan kom Pia, Tobias moster & lämnade blommer till Bengt. Som faktiskt fylller år idag ( månaden den 26 ) Sen kom andra systern Lotta & hennes fem barn & senare kom Anna & co.
Det var kul, & vid åtta stack jag & Tobias till Vagnhärda & köpte jordgubbar :)
Nu sitter vi bara & segar framför TV & dricker varsin  Cider & bara njuter av livet.
Jag&Älskling som diskuterar något ganska oviktigt.
Jag & lilla Sebbe
Tobias,Anna & Sebastian

Veckans skönhets tips.

Briljant som jag är så kom jag på att jag kan ju ha veckans skönhets tips varje vecka, där både jag & ni läsare får komma med era bästa skönhets tips ! :D
Veckans tips !
  • När du gör inpackning till håret så handdukstorka det först innan du sätter i det, för annars tar inte håret åt sig all näring som finns där i, plus så ska man befinna sig på ett varmt ställe t.ex. bastu eller något liknande. Men alla har ju ingen bastu hemma så då kan man bara vira en handduk runt håret & sen fortsätta med vad du gjorde.
  • Smörj in din hud med återfuktande kräm före & efter solning. Ett; brännan ser jämnare & glänsigare ut. Två; du torkar inte ut huden & den blir hela tiden återfuktad. Själv använder jag Dove Viseble Effect.
  • Även för att få en snygg bränna så ska man smörja in sig i olivolja med citron i . Funkar utmärkt, men inte för dom som har nordisk hy, är bleka eller har röda pigment för ni kommer bränna er. Extremt mycket !
Så, där har ni veckans tre skönhets tips. Hoppas ni gillar dom, :)

Kaos.

Är glad att vara hemma !
Kan inte precis säga att resan gick felfri, försenad från Portugal, massa skit i Casablanca.
Missade tåget som gick direkt till Höör, väntade i Malmö en timme, var hemma vid nästan halv 3 ..
Vaknade vid halv ett idag, sega mest rundor i huset..sen ringde mami så jag pratade med henne lite, saknar faktiskt mamma redan :( min mamma är faktiskt mitt allt ! & jag skäms inte över att erkänna det ! :D
Ebba kom till mig vid två något, började bleka mitt hår då..kanske en halv timme senare kom Eva&Vicky, haha, alltså mitt hår va gult/orange så vi cyklade in till Höör för att köpa färg..tror du inte vi tar en nyans för jävla ljus, & det märkte vi när det var klart, hade typ karamell färgat hår -.- så vi begav oss till Ica för att köpa ny färg, blev Mochabrun denna gången , skulle egentligen färga det imorgon, men jag kunde inte vänta så jag gjorde det nyss. & Vicky var här nyss med, så hon hjälpte mig. Nu är det fint igen, kanske lite mörkt men älskling ska slinga det när jag åker upp till honom + kommer ju håret blekas i håret, så det kommer bli skit snyggt !
Hämtade även ut mina kläder från Nelly.com kommer visa dom senare tror jag ..
SJ krånglar som vanligt så nu är det typ problem med förbindelseskitet så måste ringa dom imorgon ..

imorgon åker jag !

Förlåt för att jag inte uppdaterat på två dagar, men har inte kunnat komma in på bloggen.
Blev marknaden i fredags med Abdul, Lotta, Jasmin&Oliver. Mycket mysigt, fick en klocka & serum till håret & ngn olja till ansiktet. Åt nyss, eller åt &åt, åt bara lite sallad...måste ju tänka på figuren. Sitter & klickar hem lite kläder & smyken från Nelly.com, har även beställt nytt löshår från Rapunzel of Sweden samtidigt som jag gör allt detta så håller jag ett öga på lilla Hind som leker så snällt på golvet framför mig. Pappa Tarek har dragit ut en tand, utan bedövning så han tog nyss två panodil & ska sova lite, & mamma Cindy sitter där nere med min mamma & pratar så snäll som jag är så passar jag henne, jag är superkusinen (H)
Imorgon blir det hemfärd, åker från Casablancas flygplats 14:05 & är väl i Portugal 16:30 & mitt nästa flyg till Kastrup går 17:15, men jag ska åka från samma terminal som jag kommer in i så det blir inte så svårt.
Landar i Kastrup 22:05, men är inte i Höör förren 00:02. Har verkligen en lång dag framför mig..
Ikväll ska, min familj + Tareks familj ut & äta på KFC, mums! Synd att vi inte har det i Sverige..
Det enda som hörs just nu är Hinds belåtna smakande när hon äter två st. Danon, haha så söt !
Nu är jag mycket glad, har fått allt jag ville ha från Nelly. Kan inte bli lyckligare !


Waka Waka

Mitt humör har verkligen varit piss idag, usch åh fy!
Vaknade vid halv ett idag, åt "frukost"  sen vara det stranden nästa.
Smörjde in mig i en olja som gör så att man får en jämn & fin solbränna, sen låg jag & solade resten av dagen.
Åkte ifrån stranden vid kvart i sex, åkte & åt på en fisk grajsimosj faktiskt gott då fisken var färsk.
Sedan åkte vi hem, duschade & så & sen var det lite kvälls fika, med kaffe/te & lite kakor.
Kollade lite på TV & så,  & sen vid tio gick vi ut till Bazarerna för att se om en kille hade fixat såna gladiatorskor jag ville ha, vilket han hade så dom fick jag för 80 kr. Sen gick vi runt lite & kollade runder, hittade inte så mycket idag faktiskt så vi gick till ett café vid stranden & åt glass & bara chillade. Var i lägenheten igen vid tolv.
Imorgon blire upp tidigt, ner till salongen runt hörnan som har samma namn som mitt efternamn - El Madani - ( heter egentligen el madani, madni är franska stavningen. ) & köpa serum till håret, för här har dom jätte bra produkter till håret & även huden. Sen så ska jag väll hjälpa pappa fixa Coscosen för vi ska väll ha gäster på lunch, efter dom har gått så blire packa packa packa & sen Casablanca & sova hos farmor tills jag åker hem.
På lördag blire shopping med faster fatima & kusin fatima. Söndag blire förlovningsfest för faster fetiha & sen på måndag är det upp tiiiidigt igen & packa ner allt allt allt & sen vid 11 börjar resan till flygplatsen - måste ju vara där 2 timmar innan, & det tar en timme till flygplatsen - sedan flyger jag från Casablanca till Portugal klockan 14:05 marockans tid, sen från Portugal till Kastrup. Landar inte förren 22:05 & kommer inte hem förren klockan är 00:02 .. fedt drygt. Sen på tisdag ska man vara med Ebba & vi ska bleka mitt hår för att sen färga det ljusbrunt :D
Wosh, nu får jag ta & sova, full speckad dag imorgon ju ;)

älskar dig något otroligt tobias, & förlåt igen :$



you pick your battles

Är tillbaka i lägenheten i El Jadida igen, eller alltså pappa körde hem mamma, mig & ilias igår sen körde han tillbaka till Casa för att hämta en byrå & så sov han där. För man ligger ju inte precis & kör en timme fram&tillbaka tre gånger (i)
Så när pappa släppt av oss så vilade han lite innan han körde igen, efter han kört så gick vi till Azima & handlade lite juice & så. Åt middag när vi kom hem sen chillade vi mest vid TV:n, kollade på en massa filmer & bäst av allt ... såg på That's so Raven den serien visas inte längre på Disney, kanske låter som värsta geeken men liksom den serien är seriöst BÄST!
Mamma&Ilias gick & la sig vid..elva-tolv, medans jag gick & la mig vid 2-3..kollade på en massa filmer.
Första vad fedt random&helt sjuk, den hette Freddy Got Fingerd, alltså bara namnet säger det mesta.
Den andra var väl bra, gammal men faktiskt bra den hette Satisfaction & där var typ Julia Roberts med & massa andra som jag inte kan namnen på (a'
Iallafall, när sista filmen var slut så gick jag & la mig.
Vaknade tio över tolv - tio över ett svensk tid- gick direkt till soffan & slumrade till lite.
Men sen kom mamma in med min frukost - som jag beställt - som bestod av ett glas drickdanon.
Kollade lite på TV & sen så satte jag mig vid datorn, & där satt jag väll i typ fyra timmar men sen fick jag ett ryck & drog fram resväskan & började små packa, typ packa kläderna jag inte använder & så.
När det blev tråkigt så satte jag mig vid datorn igen & typ halv tittade på TV, just då byter mamma kanal & jag fastnar för en skit bra film ! Den hette Kidnapped tror jag. Iallafall, Viktoria i Twiligt-saga var med & hade huvudrollen som Elsa/Sophie. Tycker faktiskt att alla borde titta på den.
Pappa kom hem senare på kvällen & sedan bestämmde vi oss för att gå ut, så det gjorde vi.
Kom hem med två nya väskor, fick båda för 160 kr & filmen Remember Me med Robert Pattinson i en av huvudrollerna. Ska faktiskt ta & titta på den nu hade jag tänkt. Sen ska Amina nanna kudden för imorgon blire antagligen stranden för hela slanten. & på kvällen blire bazarerna igen.

Helt klart en riktig Sommarlåt ;




du är en ängel utan vingar

Åkte till Casablanca igår morse,skulle hämta Issa & lille Adam på flygplatsen. Men flyget var försenat från Spanien så vi åkte till Farmor istället. När vi kom så åt vi lunch & bara satt & dog i värmen.
Lekte lite med lilla Hind när hon vaknade, ha jag har världens sötaste kusin !
Vid tre åkte pappa till flygplatsen & hämtade dom. När dom kom tillbaka så satt vi & pratade lite med Issa medans Adam sov. När han vaknade så drog kaoset igång, två ett åringar som båda håller på att lära sig att gå. Det var små tjocka bebisar överallt, var man än gick. Alltså dom är så jävla söta ! Ingen har lika söta kusiner som jag har 8)
Iallafall, somnade typ vid halv ett-ett igår. & vaknade vid elva, åt frukost & nu chillar vi bara runt i värmen.
Hind sover & Adam är hos sin mormor så finns inga roliga små bebisar att leka med. & resten av mina kusiner vet jag inte var dom är :o eller jo, Mediha surar där uppe, Omar sover, Fatima hjälper till i köket & mohrsin & sohil är hemma. Äsch får väll hoppas på att pappa kommer snart så vi kan gå till Bazaren & shoppa (a'
Älskar att shoppa i Casablanca, dom har allt du kan tänka dig vela ha! Jag SKA ha en Louis Vitton väska, visst den är inte äkta, men vem bryr sig? + behöver jag ny plånbok, den jag har nu är jätte sliten. Ska även handla något till älskling, vad får ni veta sen ;)
Nä, nu får jag nog sluta skriva & göra något annat. Ber faktiskt lite om ursäkt för en så dålig uppdatering, men liksom jag vill gärna spendera lite tid med min släkt, har ju inte varit här på två år typ :o

3 månader kvar (a' haha


Jag, Swenning & my daddy !




Ouarzazet i två dagar ._.

I Torsdags morse vaknade man sex marockans tid & sju svensk. Fixade mig lite & packade ner det sista.
Klockan sju stod vi utanför abdul & väntade på att dom skulle packa in det sista i bilen, sen bar det först av till Marrackes. Hatar verkligen den staden, usch ! Varmt & svettigt var det. Sedan drog det vidare till Ouarzazet som ligger i bergen, jävligt dryg resa dit, körde på atlas berget & fy vad fint det är. Men varmt var det med, höll på att dö.
Morgonen där på så skulle vi egentligen bara kolla in film studion där många kända filmer är gjorda, bl.a Arn, The Hills Have Eyes 2 m.m. Men pappa hade blivit magsjuk p.g.a dålig mat & jag var med sjuk men Jasmin fixade medicin till mig så jag hämtade mig snabbt men inte pappa. Iallafall, så jag & mamma tog den rundturen medans pappa låg & sov vid poolen & Jasmin+familj hämtade badkläder.
Helt coolt var det !
På kvällen vaknade pappa till liv så vi gick ut lite, skit mysigt.
Imorse vaknade vi vid nio & åt frukost vi halv tio.
Kom inte iväg förrens vid halv elva-elva.
Fett varmt var det, höll på att dö nu med. Fast på något sätt kändes det som att tiden gick lite snabbare.

Imorgon blir det Casablanca & hämta Issa & Adam från flygplatsen & sen hem & sova hos farmor.
Kommer faktiskt ha datorn med mig denna gången.

9 dagar kvar tills jag åker hem !



Without you I am dying ...