Kanelbullar (y)

Sitter kall & frusen i mitt lilla rum. Hatar att det är så litet :o Men i alla fall.
Matteprovet gick faktiskt bra, har väll två uppgifter kvar att göra så det får jag väll göra nästa matte lektion. Fick saft & kakor när jag gjorde provet, haha tack Christel ! (L) Efter skolan så hjälpte jag mamma städa i vårt nya fina uterum, tvättade fönsterna. Är seriöst elit på det, ser knappt att där är några fönster :o
Efter det så tog min produktion slut & jag satt bara och slöade i soffan med fysikboken upptryckt i ansiktet & försöker få in allt ! Vissa saker fastnar & andra inte. Men men får fortsätta träna. Ska ha VG mannen !
Ilias fyller år nu på söndag så får väll fixa någon present till honom. Och på fredag fyller morbror & kusin år, så ska väll skicka grattis kort till dem. Har även en gammal klasskompis till mig som fyller år på lördag, så får väll ringa honom med. Haha. Gud vad många det var som fyller år i helgen. + att mormor & gamla mormor kommer på söndag. Nu ska jag fika lite med familjen & sedan gå in i duschen & värma mig. Ha det !

Jag&twintowers




Kall, trött & sursominihelvete!

Kan börja med att mina händer är iskalla, min näsa är frusen & mina tår trillar av.
Är jättetrött & vill bara sova, men kan inte för jag somnade på soffan i en timme, så får vänta tills 10.
Ska strax gå & göra lite te för att värma mig lite, + att jag är sur som in i helvete på pappa, en jävla idiot är vad han är. USCH ! Klickade hem lite tunikor innan på Nelly.com. Hahah det är sånt jag gör när jag har tråkigt.
Gosh vad detta inlägget är helt osammanhängande. Ska i alla fall plugga till matteprovet som vi har imorgon, precis innan lunch, feel my pain ! Ska även läsa lite fysik då vi har prov i det på fredag, fattar nästan ingenting. Känner mig som värsta bonden eller något .__.
Tre saker som gör mig glad är : v.42 på lördagen trorja åker jag upp till Tobias och stannar där tills söndagen v.43, ska praoa där & att på fredagen har vi ett år !
Tror det var v.2 i januari så åker jag till Egypten med älskling & hans familj.
v.6 tror jag så åker jag till Branäs med skolan ! :D

Har en del att se framemot. Nej nu ska jag gå & sätta på tevatten & börja plugga matte.
Alla får ha det bra ! :)
Lite sådär halv söt bild på mig & min älskling :D
+ en bild jag nyss såg, hahahahah kolla på robins ansiktsuttryck xd

nu drar vi igång .

Ni har tills tisdag 17:00 på er, att fråga precis vad ni vill ! :D

Dynamite

- Visste ni att Oktober är min favoritmånad efter Januari ?
Haha, de visste ni inte va ? Men det är faktiskt så att många bra saker som har hänt i mitt liv har just hänt i Oktober.
Jag sov hos mormor & morfar i oktober när det var en hemsk storm typ -99. Jag fick en lillebror -01, hade världens bästa Halloween fest i skolan - 07. Och blev tillsammans med mitt livs kärlek -09.
Igår stack jag till Eva på kvällen för jag var ett totalt känslomässigt vrak !
Grät hur mycket som helst, & inte för massa olika saker utan det var för en & samma sak. En och samma person.
Jag var förvirrad över var jag ville. Jag vara mycket nära på att ta ett idiotiskt beslut som skulle f*cka hela min framtid & absolut inte göra saken bättre. Men allt har varit förmycket för mig på senaste tiden & igår välde väll allt över ytan. Har försökt att hålla allt ihop. Men ibland brister det. & personen jag ALLTID vänder mig till kunde jag inte få tag i eller jo, men vågade kanske inte riktigt öppna mig helt & säga vad som tyngde mitt hjärta. Pratade med personen på kvällen & nu känns hjärtat inte lika tungt längre. Tack, du vet vem du är (L)
Funderar på att ha en frågestund. Tror faktiskt jag ska köra igång en senare ikväll. (:
Men nu ska jag kolla Scrubs & bara njuta av att jag ska få en iphone snart, :D

tog en liten bloggpause

rubriken säger allt. Har varit lite väll mycket för mig på senaste tiden.
Ska börja komma igång så småning om igen.

I skolan.

Har nyss haft religions prov. Det gick hur bra som helst. Var inte så svåra frågor precis.
Första provet i nian avklarat. Om en 30 min kommer nästa. Det kan jag inte säga att jag är så jävla självsäker på...men jag & arta är så jävla bäst att vi kommit på en mästerplan. Hatar orientering lika så läraren..plus suger mitt lokalsinne så det gör inte saken bättre.
Nu ska jag gå upp med arta så att hon kan ta sina saker & sedan gå till idrottshallen.
Så alla får ha en bra dag...


Sun in my pocket

Börjar först med bilderna på sakerna jag fick av mamma.
Den lilla flaskan nagellack är bara bas, sen den bredvid är färgen 610 - bare fudge.
Nästa heter 611 - Muddy Water. Båda är två skit snygga höstfärger !

Är klar med i princip alla läxor för denna veckan.
Känner mig riktigt duktig nu. Ska sätta mig framför TV:n nu med en kanelbulle & te.
Avslutar inlägget med en skit bra låt !


plugg plugg & åter plugg...

Försöker plugga på SO:n, men datorn är riktigt distraherande. Men efter detta inlägget så sätter jag mig i köket & pluggar ist. Måste kunna religionen flytande. Inga mess up's !
Fick ett par svarta leggins av mamma idag, dom har någon sorts skinndetalj på knäna. Fick även en ny halsduk då min svarta gick sönder i tvätten, tre nagellack & en nagellackpenna som tar bort överflödigt nagellack. Ja..det var nog det. Kanske kommer bild på allt sen. Men nu ska jag sätta mig ner & plugga sönder.
Så ni får ha det så bra så länge !


amina madni som statsminister ! HELL YEAH !

Tänk mig som statsminister ? HELLT YEAH, kommer äga Reinfeldts ass soo bad alltså.
Han är nog den fulaste människan jag sett ! Moderaterna & SD kan dra åt helvete. :D
Vet inte vilket parti jag står för...lite folkpartiet & lite socialdemokraterna. Båda har bra punkter.
Nej mitt inlägg ska verkligen inte handla om politik.
Vart in en sväng om Ikea. Kollade på min nya säng & saker till ute rummet. + saker jag ska köpa när vi målat om mitt rum. Älskar verkligen Ikea (L) Längtar tills jag flyttar hemifrån, alla mina möbler kommer komma från Ikea, utan tvekan ! :D
Blev inom mormor med, satt & fikade med hembakade vetebullar & jätte god saft (a'
Sen körde vi & handlade lite mat & sedan vidare hem. Somnade i bilen hem :$ Somnar nästan alltid när jag åker bil,haha.
Imorgon är det skola, inte så värst taggad för det. Men det är ett måste & jag har ändå ganska kul i skolan, tack vare ebba, eva & co. Love you <3
Nu ska jag väll ta ett glas mjölk & bara njuta över att det är kallt :D
Vi är så jävla bäst alltså !

Ny design !

Stor tack till Igge för en otroligt snygg design!
Skulle egentligen till mormor, men det blir imorgon istället. Så idag har jag bara chillat framför TV:n & klickat hem kläder från H&M & Nelly.com. Har gjort av med det mesta av mina kläder så nu måste jag köpa in nya...mycket snyggare kläder oxå. Har läst lite religion, har ju prov på det på onsdag :o  Tror det kommer gå bra, kan kristendomen ganska bra nu. Vet vad Ortodox & katolik betyder, vad det sju sakramenten är osv osv.
I'm going to nail it !
Tror faktiskt jag ska göra en kopp Chai Te & sedan kolla på någon film...eller scrubs (a)
Haha, är helt såld på det programmet. Har faktiskt aldrig riktigt tyckt om drama serier..förutom Desperat Housewives, men det följer jag inte.
Skriv gärna vad ni tycker om designen, älskar att höra era åsikter! + slänger jag upp 2 låtar som jag drogar för tillfället.

Scrubs kärlek

Skolan idag var okej, HK ägde sönder. Hahah tog sönder Matildas glass ;)
Kom hem & degade mest runt. Vid 6 körde mamma mig till Eva där Vicky också skulle komma & kolla på Camp Rock 2. Haha låter lite väl töntigt, men filmen är bra & Disney äger ! :D
Blev hämtad vid 10. Kom hem där kunsinerna var  & de ska sova här...jippi ._____.
Skulle egentligen till mormor imorgon men det blir väll på söndag ist. Lite tråkigt men men.
Nu ska jag kolla Scrubs & sedan sova. Så God Natt alla ! :D
Lite halv Wired bild på mig, men älskar man nudlar så 8)

Bohemian Brown

Som sagt, studie dag idag. Vaknade vid halv tolv. Gick upp & fixade frukost & sånt sedan blev det direkt placering i soffan. När mamma kom hem så fixade jag mig lite sådär snabbt & sedan drog vi in till Eslöv. Mest för att jag skulle åka tåg igen osv...det gick väll bra. Var inte lika avslappnad som innan, men ja. Det gick. Vi gick inom Specsavers för att mamma skulle fixa sina glasögon. & sedan in på Lindex. Mamma tyckte jag förtjänade något litet för att jag var så duktig när vi åkte. Fick borttagning av akrylnaglar, baslack, torr schampo, ett nagellack från IsaDora minns inte vad färgen heter, men den är i en rödbrun färg. Skit snygg nu till hösten! Fick även ett armband & ett par stora pärlöronhänge + strumpor. Sakerna fastnade inte på bild. Men kan försöka igen imorgon. Satt i två timmar med mina naglar & försökte få av dem. Kommer aldrig mer göra akrylnaglar. Usch, mina egna naglar är helt förstörda.
Imorgon är det skola, jippi.... har ingen ork, men måste. Enda positiva är HK:n med Matilda & Swenning. Haha alltid lika kul med dom.
Nej nu ska jag kolla Scrubs & sedan lägga mig. Godnatt allihopa.

halvt handikapp

Vaknade som vanligt klockan sju imorse. Men kunde inte resa mig upp. Hade så otroligt ont i nacke & rygg att jag låg som förlamad. Så det blev ingen skola alls idag. Sova bra inatt har jag heller inte gjort. Drömde om olyckan, eller snarare återupplevde den igen & igen & igen. Hemskt !  Var hos läkaren igår & ryggen såg bra ut. Inget hade flyttat på sig. Men om jag fortfarande hade ont på måndag så skulle jag ringa igen. Fick smärtstillande, blir inte konstig av dom eller något sånt. Bara otroligt trött. Så nu ser älskling mig som en trött liten kattunge 8)
Har ont nu & fattar inte varför jag sitter här...men tänkte bara visa att jag levde & att nästan allt är bra.
Studiedag imorgon & när mamma kommer hem så ska vi ta tåget in till Eslöv...kommer fan börja gråta men jag måste. Älska ju att åka tåg innan ...
+ Buketten

Jag var en av de...

..personerna som satt på det x2000 tåget som kraschade igår.
Därav blev det ingen uppdatering. Var inte hemma förren 5 imorse.
Jag hade verkligen tur i oturen då jag kom undan med små skrapsår. Jag satt i en av de två vagnar som blev mest förstörda. Jag satt på höger sida & vägbanetraktorn slog i vänstersida. Kan säga som såhär, jag vill aldrig åka tåg igen. Inte själv ialla fall. Satt på tåget & lyssnade på musik när jag kände att tåget typ hackade. Precis som att de bromsade in eller typ att elen tog eller något. Minns att jag tänkte : Alltså skämtar du med mig? Dom ska inte ha problem nu. Så fort tanken var slut så ryckte tåget till & glasbitar flög, lister & väskor trillade & någon gas rök runt i vagnen. Enda jag tänkte på var att jag inte fick dö & att jag måste ut, nu. Hade inga skor på mig. Tog mina skor, kamera väska jacka & andra väska & hoppade ur tåget. Eller fick hjälp ner av en kille. Väll ute så såg jag att  de rök från tågets lok & trodde att de skulle explodera eller något. Så jag började backa där ifrån. Sen får jag höra att vi är på fel sida av tåget & att vi ska över på andra sidan. En tjej tog mina väskor & en man bar upp mig i tåget igen för att jag skulle kunna komma över på andra sidan. Stod säker där i en timme eller något. & jag tänker inte ljuga, hela jag skakade & jag var helt hysterisk. Ville bara hem. Ville att Tobias skulle komma & hämta mig. Ville att mamma skulle vara där & säga att allt var bra. Kände mig så ensam. Ringde till Amanda & hon haha, hon trodde jag skämtade. Men blev lugnare av att prata med henne. Sen kom det fram en tjej & frågade om jag var själv. Jag svarade att det var jag & så sa hon att jag kunde vara med henne & hennes kollegor. Alla tjejer var jätte snälla & tröstade mig när jag fick gråtattacker. Marina som tjejen hette lämnade mig inte förren i Värnamo där hon blev hämtad & körd till Alvesta. Vet inte vad jag hade gjort utan henne...vi fick även gratis donken i Värnamo. Hade inte ätit en typ fyra & då var klockan två på morgonen. Jag vill aldrig någonsin behöva uppleva detta igen. Usch säger jag bara. Plus att den 24-åriga kvinnan som var fastklämd i vagnen innan min avled i eftermiddags. Det är hemskt...kan säga att detta är en extrem förkortning på händelsen. Vill & orkar inte dra allt. Har börjar få ont i nacken så ska kolla upp det imorgon. Tobias & hans familj skickade blommor till mig. Hur gulligt som helst. Bevisar bara att jag har världens absolut bästa pojkvän !
Tror inte jag kommer vara så aktiv här, då det gör ont för mig att sitta upp i hårda stolar för länge. Kanske kommer låna pappas dator när jag ligger i soffan för ett snabbt inlägg till er. Vem vet.
Men nu ska jag ta värktabletter & sedan kolla på Superbad & hoppas på att jag kommer kunna sova.

@ pojkens place.

Först & främst börjar vi detta inlägg med att säga ; Grattis till Tobias.
Sen fortsätter vi med att SJ knappt var försenade alls igår :o I KNOW  helt chockerande.
Var hemma här vid sex något igår. Dampade lite rundor & så. Sen så kom Robin & dom satte sig & spelade så jag gick in & kollade TV med hans föräldrar. Sedan gick jag ut till Geeksen igen. Bestämde oss för att kolla film, såg typ 45min in i filmen & sedan gick strömmen i hela Lästringe ! :o
När strömmen kom tillbaka så satt vi mest vid varsin dator & gjorde GOD KNOWS WHAT.
Gick väll & la oss vid ett, två ngt? & Vaknade vid tio typ.
Låg & mös lite & sedan gick vi inte & gjorde två Cheescakes till i eftermiddag.
Tobias bror Mark kom nyss, med ett soffbord från Mio till honom. Så han håller på att sätta ihop det & det är det gulligaste jag sett.  Tror faktiskt att jag ska hjälpa honom liiiite nu (a'
Men alla får ha det, så hörs vi kanske senare !

Bajram

Är som sagt ledig idag, för det är ju bajram.  Köpte vindjacka på Lager 23 av pengarna jag fick av pappa.
Hämtat biljetten har jag oxå gjort. Ska städa & packa & göra läxor. Så att allt är klart till imorgon. Blir väll kusinerna kväll eller något. Får se hur långt jag kommit & om jag känner för att följa med. Har ju nämnt innan att jag absolut inte tål Jones eller lill ilias. Usch & fy på dom. Men ialla fall, moving on. Nu ska jag göra mina sysslor & leva vidare.
ttyl



miiiiiiiina skor är här !

Mina otroligt snygga & sexiga Convers är här ! Hämtade ut dem efter skolan .
Köpte även hårfärg till löshåret, hittade ett nytt "märke" Schwarzkopf Country Colors, köpte i färgen Kakao (:  Fanns massa andra fina, men just den blev perfekt. + att det är toning så det är inte så farligt för håret. Blev mycket lyckat ! Ska strax äta. Sen börja ta fram kläder till på fredag. Ska inte ha så mycket med mig. Som jag brukar ... hahaha glömmer saker där uppe gör jag med. Men egentligen gör det inget, är ju som mitt andra hem (:
Blir att kolla på Sex And The City 2 idag. Filmen igår var hur bra som helst ! Sjukt spännande behövde kissa, men ville inte stoppa filmen så jag höll mig :$
Haha...har märkt att jag har ganska många dryga människor i min närhet & det förstör verkligen min positiva energi. Även en massa rövslickare. Men dom kan man undvika till det yttersta.
Var på lager 23 idag, hittade en snygg vindjacka. Blir väll att köpa den till barnbidraget kommer.
mhmm, min b&j glass kallar på mig..ska nog ta den till filmen. Usch.. nu babblar jag bara. Ursäkta.
Men ialla fall tror jag kommer uppdatera något senare. Men man vet aldrig.

Snog me sensless

Pfft, mår inte prima längre. Men missa skolan gör jag inte.
Jag kämpar mig igenom lektionerna & vilar min stackars kropp när jag kommer hem. That's the way I do it.
Imorgon ska jag färga mitt hår & nej min hårfärg jag har är inte snygg. Men jag ska färga det tillbaka till min naturliga hårfärg som är Mörk Chokladbrun typ. Ska även färga mitt andra löshår. Så att man kan ha i det ibland..när man inte känner för att ha kort hår. & det har jag nog inte sagt, men jag har tagit ut löshåret. Det drog för mycket i mitt egna hår & jag hade så ont. Så det var inte för mig. Nu har jag iallafall provat. Moving on. Tänkte skriva lite om ett märke jag nyss upptäckt. Anatomicals heter det. & det är mycket bra. Eller jag har inte prövat alla produkter, men två av dom, ett läppbalsam som heter Stop Cracking Up & ett läppglans som heter Snog Me Sensless & ger läpparna en sorts mintig smak & en kall känsla. + läpparna blir inte torra av dem. Jag absolut älskar dessa produkter & är jätte nöjd. Dom finns att köpa på Nelly.com & kostar 99:- faktiskt inte så farligt tycker jag. Och om ni vet någon affär där man kan köpa dom så säg gärna till mig. Hade även gillat att veta vad ni tycker om dem, om ni då har prövat dom eller någon annan av produkterna.
Ska kolla på The Loveley Bones nu & efter maten blir det Sex And The City 2.
Så alla får väll ha en fortsatt trevlig kväll & så kanske vi hörs sen (:
Dock ser den röda tuben lite annorlunda ut.

Förståelse är en gåva.

- gråa convers hemklickade idag. (L)
Ikvällen med ebba, emelie & eva igår var verkligen helt underbar ! Ett tag låg emelie i ebbas brors säng & typ snackade för sig själv. Helt random var hon. Eva kollade - så gott hon kunde - på Djävulen bär prada. Medans jag & ebba kollade på bilder & sånt som vi snackade om. As garvade i princip hela tiden igår. Även imorse när vi vaknade.
Vid middagen igår så kom ebba på ett nytt ord att irritera folk med. WOOOPS ! så jävla fult alltså !
Vill ni se bilder så finns det på Amina Madni @Facebook, Eller Ebba Håkanson @Fb.
Mamma hämtade mig & eva vid kvart över ett något. När jag kom hem så satte jag mig med SO:n & matten. Helt klar. Efter det så åkte jag & mamma iväg för att handla älsklings födelsedags present. Tobias blir ju 17 på lördag (:
Är ledig torsdag fredag. Bajram ju & ska till kusinerna i Billeberga & fira. Kommer bli sent hem så mamma vill inte att jag ska behöva gå upp tidigt dagen efter. Plus åker jag till Tobias på dagen. Så får iallafall sova ut. Nu ska jag koka te  & sedan kolla på någon film. Förslag?
Hörs imorgon

@ Ebbas place

Sitter inne på Ebbas brors rum atm, ebba har låst emelie ute på balkongen så det enda man ser är emelies fingrar genom fönsterspringan. Skit kul med andra ord ! :D

Livet leker för tillfället, sitter & myser med mina helt underbara vänner, har en underbar pojkvän som jag ska träffa på fredag. Skolan är bra & hemma är det perfekt. Eller kanske inte perfekt, men ja. Bra. Har ont i magen så mycket jag har skrattat. Skriver nog mer imorgon när jag kommit hem. (:


Skönhetstips : Olivolja

Ögon : När du tvättat av dig allt ditt smink så så "smörj" in dina ögonfransar med olivolja. Det gör att dem åter fuktas, glänser & att de inte bli små korta utan långa & fina.
Sminkredskap : Era sminkborstar är ju viktiga att tvätt & hålla hygieniska. Så ta lite olivolja på en trasa eller så & sen tvättar ni av allt överblivet smink där ifrån. Funkar alldeles utmärkt !
Smink : Om man har någon sorts smink som är lite svårare att få bort, eller inte alls går bort, så är det bara att badda på lite olivolja på en pad & ta det på stället där du har sminket & vips ! Så är det borta.
Hy : Om du har otroligt torr hy så kan man smörja in sig med olivolja & det reducerar även rynkor. Man kan även blanda olivolja med socker & ha det som en exfolierande ansiktsmask & om du har nariga läppar så kan du ta det på där & sedan ha otroligt lena läppar.
Hår : Om ditt hår ligger helt livlöst på ditt huvud utan glans så ta bara en två droppar i handen & dra det genom hela håret. Håret glänser & ser hur friskt ut som helst. Om du har slitet hår & kanske vill ha lite långvarig glans så tar du olivolja i hela håret - vrider in det i en handduk eller något så att det håller sig varm & låter det sitta i en halvtimme. Skölj ur, tvätta det som du brukar göra & sedan har du hur fint & friskt hår som helst.
Ett råd är att använda Virgin olja då olivoljan är mest ren & så.. de andra oljorna går lika bra dom med.