<

Skönhetstips : Olivolja

Ögon : När du tvättat av dig allt ditt smink så så "smörj" in dina ögonfransar med olivolja. Det gör att dem åter fuktas, glänser & att de inte bli små korta utan långa & fina.
Sminkredskap : Era sminkborstar är ju viktiga att tvätt & hålla hygieniska. Så ta lite olivolja på en trasa eller så & sen tvättar ni av allt överblivet smink där ifrån. Funkar alldeles utmärkt !
Smink : Om man har någon sorts smink som är lite svårare att få bort, eller inte alls går bort, så är det bara att badda på lite olivolja på en pad & ta det på stället där du har sminket & vips ! Så är det borta.
Hy : Om du har otroligt torr hy så kan man smörja in sig med olivolja & det reducerar även rynkor. Man kan även blanda olivolja med socker & ha det som en exfolierande ansiktsmask & om du har nariga läppar så kan du ta det på där & sedan ha otroligt lena läppar.
Hår : Om ditt hår ligger helt livlöst på ditt huvud utan glans så ta bara en två droppar i handen & dra det genom hela håret. Håret glänser & ser hur friskt ut som helst. Om du har slitet hår & kanske vill ha lite långvarig glans så tar du olivolja i hela håret - vrider in det i en handduk eller något så att det håller sig varm & låter det sitta i en halvtimme. Skölj ur, tvätta det som du brukar göra & sedan har du hur fint & friskt hår som helst.
Ett råd är att använda Virgin olja då olivoljan är mest ren & så.. de andra oljorna går lika bra dom med.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback