One year of pure joy ♥

Idag har jag&Tobias ett år tillsammans, kan faktiskt knappt fatta det. Trodde aldrig jag någonsin skulle kunna ha kvar samma kille i ett helt år..men hittar man den rätta så funkar allt !
Allt är så underbart mellan oss, älskar när du tittar på mig med dina vackra blåa ögon & kysser mig. Eller när du pillar mig i håret & sedan kysser mig i pannan eller på kinden. Eller när vi lägger oss & du lägger dina starka armar runt om mig. Hur jag kan vakna till på nätterna & känna hur du vänder dig om & håller om mig, verkligen trycker min kropp tätt intill din. Hur du kysser mig på axel. Eller hur du ibland kan titta på mig & sedan viska i mitt öra att jag är din ängel, eller att jag är det vackraste som finns. Du är verkligen helt otrolig Tobias ! Älskar att vi alltid har roligt tillsammans, t.ex när vi bakar. Eller bara sitter & är konstiga. Typ när vi låg & brottades om vem som skulle släcka lampan? Helt underbart. När jag får ont i ryggen så masserar du mig & smeker mig på ryggen. Det finns verkligen ingen som dig. Om någon annan säger något annat är det för att dom är avundsjuka & verkligen inte kapabla av att älska någon fullt ut. & ja jag pikar ganska många killar på min skola nu. Patetiska jävlar.
Som det står i din ring älskling, Mitt ♥ är ditt.

Så vidare.
Ska bara vara hemma hela dagen, eller typ fram till tre eller något. Då kör jag & Helena in till Södertälje - Scania dårå & hämtar älskling. Möter Bengt där inne som har hämtat Kevin hos Tobias syster Anna. Sen sticker vi väl & äter någonstans. Sen blir det bara att chilla här hemma...tror att Robin kommer hit ikväll.
Nu ska jag fortsätta med att göra inget. See ya !
I somras
I våras
Förra vintern, första gången vi träffades faktiskt.

Wholahey

Tidsinställt inlägg igen.
Vid denna tiden har jag nog hunnit äta & sitter nog i bilen påväg till City Gross. Ska handla lite, måste ha tuggummi!
Helt sjukt, har inte tuggat tuggummi på jätte länge. Lite stolt över mig själv..
Sen blir det nog film, blir The Loved Once, har någon sett den & är den bra ? Kommentera gärna vad ni tycker...
Happ, uppdaterar lite innan jag lägger mig.

you're my dream come true ♥

Ska strax in i duschen, är helt klar med alla läxor. Så nu kan jag bara njuta under lovet, hääärligt.
Kollade på Orphan igår, alltså så jävla bra ! Jag vart skit rädd, t.o.m Robin blev rädd. Sen att Tobias satt & tryckte på det rätta tillfället att skrämma oss gör ju inte saken bättre...så jävla sur jag blev. Hahah nöp honom skit hårt i armen (a) Idag blir det House Of Wax, & imorgon blir det Södertälje, ska se om jag hittar några snygga jeans & en ny parfym. Tänk, imorgon så har jag & Tobias varit tillsammans ett helt år...alltså kan ni fatta det? :o Jag kan inte det..alltså det känns inte som det i alla fall. Mhmm..min lilla nallebjörn ♥
Skriver mer lite senare tror jag. (:
my baby ♥
halsbandet älskling köpte till mig igår ♥
fick dessa hjärtformade öronhängena med ♥

prövar tidsinställningen

Tror nog att jag äter middag nu, eller så kollar jag The Last Airbender med älskling.
Åhh, har nog redan druckit massor med te vid detta laget, kanske jag kissar när detta kommer upp :o
Jag fördriver min tid med att spela massa onödiga spel på Facebook.
Har nog oxå hunnit göra klart skolarbetena. Så elit är man faktiskt.
3 dagar kvar tills det är lov, åhh helt underbart. Blir nog att ha upp Caisa, Louise, Jennifer,Felicia & Emily någon dag.
Har inte träffat folket på år typ ! Det är ganska skrämmande när man tänker på hur nära vi var när vi var yngre. Men sen skulle jag flytta & sedan flyttade Caisa & Louise & sedan Jennifer, visserligen inom Malmö, men vi alla bodde på typ samma ställe. Den som bodde längst bort var Felicia som bodde 10min bort, gående då..
Synd att det blev som det blev. Jag menar jag & Jennifer bodde grannar med varandra, tog knappt ett steg att gå till henne. Saknar de tiderna då det var vi sex. Men sen igen, tänk om jag inte flyttat till Höör...då hade jag aldrig träffat dessa underbara människorna som jag har i mitt liv nu. Dem gör verkligen min dag !  Jag menar, tänk alla minnen jag har med Ebba? Eva? Amanda? Alltså det är sjukt. Men jag ska se till att fixa bättre kontakt med dom som jag var med innan, jag ska best of both worlds. Det lovar jag.
Oj, vilket random inlägg. Menmen, lev med det.

bildbomb.

min ring, älskling har sin & har inte hunnit ta bild på den. igga nagellacket.
mojs nos (:

Grattis till Amanda idag.

Sitter här & fryser, varför ? För det är frickin' skitkallt !
Kollar Top Model samtidigt, Robin sitter mittemot mig & lyssnar på någon emo låt & gör krystande ljud. Men det är okej.  Älskling är i skolan, var typ helt borta när han kysste mig hej då klockan  halv 6 i morse. Haha, måste ha sett ut som hen hög bäver, med håret stående överallt !
Igår bakade vi vaniljbullar, medan degen jäste så stod vi & tramsade vid vasken, blåste såpbubblor med våra händer, skitkul ! Sedan så tog älskling allt skum som blivit av & mulade mig med det. & sen kan ni nog fatta vad som hände. Efter att vi slutat så var vi helt såpiga & klistriga så vi gick & tvättade oss.
Bullar blev skit goda, vi gick faktiskt & la oss redan vid tio. Var helt slut.
Ska strax ta tag i matten.
Men alla får ha de så bra, & grattis till Amanda igen ! :D

it girl.

Prao, blev ingen idag. Somnade vid 5 ngt inatt, fick såna smärtor i ryggen vid 2 & låg och grät typ konstant. Älskling, söt som han är, var vaken med mig, fast att han skulle upp vid halv sex. Han tröstade mig & försökte få mig att tänka på annat. Finns ingen bättre än honom ! ♥
Planerna för fredag är spickade. Vi ska antigen in till Nyköping & äta eller så tar jag mig in till Södertälje efter att älskling slutat. Så ska vi äta ute & shoppa. Sen hem & ja..kolla film eller bara flumma. En sak är dock hemligt & kommer inte komma upp här. Ever !
Just nu så sitter vi vid varsin dator igen. Älskling spelar & jag bloggar.
Har fått värsta munchies. Tror nog att jag ska rosta två mackor & sedan dränka dem i Nutella. Mhmm...
Eller så kränger jag bara upp mitt polkachoklad som Helena så gulligt köpt till mig.
Flipper, den söta saken ligget bredvid mig & sover. Snarkar gör han dock, men det är bara gulligt. :)
Nej, jag ska faktiskt kolla Top Model nu. :d
Helt awesome är vi ! ♥

vädret suger.

Skulle egentligen in till Nyköping idag för lite shopping. Men vädret suger & ingen utav oss orkar åka buss.
Yes, we are lazy, men men.
Nu sitter vi med varsin dator i knät.
Mumsar på mitt goda Marabou Polka choklad. Om jag inte har helt fel för mig så sitter Ebba på planet ner till Teneriffa nu..saknar henne :( Men som sagt, vi ska vara super mycket på lovet så. :)
Börjar faktiskt bli lite hungrig nu. Ska nog gå & fixa något att äta.
Men först ska jag hämnas .. :DDD

mina ögon svider .

Kan vara för tröttheten men även för all rök här är i rummet,men det är lugnt. Bara kul att kolla på idioterna :D
Är ganska trött, men kan inte sova. Har ont i ryggen igen. Haha sitter & snackar med en härligt berusad Caisa, saknar det lilla fyllot. På lovet kommer Jennifer hit & ska även gå resten av mitt gamla Crew att komma hit. Ska röja vadfan ! Vi var värsta gangsterbitcharna på den tiden. We still are.  ;)
Idag åker Ebba till Teneriffa..kommer saknar min bäbis jätte mycket. :(
Faast vi ska vara massor på lovet :D
Alltså jag bara skriver en massa nu, bara för att ha något att göra.
Här är kallt & ju närmare sthlm man kommer ju mer snö finns. Blir så jävla depp när jag ser det, jag menar, vi är bara i Oktober. Vi ska inte ha snö nu, nu ska det vara underbara kyliga mornar med solen som lysser. Inte fkn snööööööö !
Namnam, överraskningen är perfekt, vissa vet redan vad det är,maha, den passa mig skitbra, även på älskling.
Mahaha, älskling är fedt emo & lite dampig. Lite synd om honom faktiskt. Men det fixar jag senare :D Ska ge honom en stor kram sen (a)
Herregud, jag får nog fan ta och sluta skriva. Allt är bara så jävla random.

@ lästringe

Sitter i världens skönaste & fetaste datastol ! Den har typ någon arm där man kan ha datorn på och man sitter helt bekvämt. Ahh, it's good to be home.
Har varit massa flumm sen jag kom hit. Precis som det ska vara, & är när vi träffas.
Imorgon blir det nog in till stan, älskling ska ha skor & lite kläder. & jag ska även se om jag hittar något. Kan ju alltid hoppas...
At the moment så är Robin & Tobias inne & hämtar något, medan jag & Oles sitter helt tysta på varsin sida av rummet. Han leker med Robins iphone 4 & jag sitter som sagt vid datorn.
Men nu kom dom så vi hörs.
Caio !


imorgon sticker jag.

Som sagt, åker till äääääälskling imorgon. En hel vecka med massa mys & skratt. Underbart !
Har sugit otroligt mycket på att uppdatera & det ber jag om ursäkt för. Men har packat heeeela kvällen & sedan fastnade jag framför Top Model. Älskar't !
Ska strax bädda ner mig i sängen & kolla Vampire Diaries, lovely.
Imorgon blir det upp vid nio för att duscha, kommer duscha länge, vill ju inte vara helt nasty när jag kommer till min älskling. & min familj klagar alltid på mig att jag duschar för länge så därför går jag upp före dom. För då har de inget att klaga om. ;)
Proven idag gick bra, fick bara G på fysiken, men jag ska bättra mig. Jag ska ha VG innan jag går ut till Jul.
Nej, ögonlocken börjar bli tyngre & tyngre. Tror det är dags nu.
Godnatt !
Lovar att skriva innan jag åker.

Bad Moon Rising

Färgade håret idag, det blev riktigt bra !
Packningen är nästan färdig, är bara de små sakerna som man använder dagligen som ska ner.
Vart ju inte i skolan idag heller, mamma ville att jag skulle ha två dagar feber fri, vilket jag haft nu så imorgon kommer jag ! Har pluggat massor & även hunnit inom Nova, köpte mina låga UGG's, blev de svarta. Dom är så mysiga ! Blev även lite små saker. Åt när jag kom hem & sedan pluggade jag lite mer. Ska snart ta en paus & sätta mig & fika med familjen framför CSI. Älskar programmet, sen innan jag lägger mig ska jag kolla Vampire Diaries.
Åh, hämtade även det *hemliga* blev verkligen perfekt, precis som det skulle vara !
H&M - Köpte matchande öronhängen med, men orkade inte fota .
H&M - Ljusrosa halsduk
Lindex - Färg 706 In the army

imorgon händer det mycket.

Får fortfarande inte gå till skolan av mamma, hon tycker jag ska vara hemma imorgon oxå. Får gå på fredag iallafall.
Men imorgon så blir det att hämta *hemligt* & sedan till Nova & köpa mina UGG'S & lite andra kläder. Har rensat bland mina tröjor. Sen blir det till Hårstudio 7 för klippning, hem & plugga inför fysik provet på fredag, packa & sedan plugga lite mer.
Nu ska jag gå & färga mammas hår. Återkommer senare.

mh

Två anonyma människor har frågat hur jag fått så många läsare.
Jag är medlem på en sida som heter bloggerfy & där kan du reklamera din blogg. Har reklamerat min blogg flera gånger genom något som heter Expose. Det är helt gratis & det visas på olika sidor. Jag gjorde även Siimii eller vad det heter. Därav alla läsare. Det gäller bara att reklamera din blogg bra, då kommer läsarna bara.
Det var det, vidare.
Är på lite bättre humör..fast att min närvaro har tagit en ganska oväntad vändning. Men det kanske är för det bästa..kan ju alltid hoppas på det.
Vill inte gå ut med vad.
Ska snart lägga mig i sängen & läsa lite. Måste bli klar med boken.
Iallafall, ni alla får ha en mysig kväll.
Se vad jag är utsatt för :o

varje dag är ett helvete..

Först och främst, tack till alla söta läsare, hade 298 unika besökare igår. Fortsätt så !

Ännu en dag hemma sjuk, det suger verkligen klubba !
Har varit irriterad hela dagen & sen kommer pappa hem & gör saker så jävla mycket värre.
Ville bara gå fram & slå honom på käften med något hårt & vasst. Hatar honom så jävla mycket, feta idiot .
Usch sånt humör jag har. Men jag hatar när folk inte respekterar mig eller behandlar mig med respekt.
Vilket han inte gör. Han kan verkligen dra åt helvete.
Ska snart ner till Crazy Disc & kolla om dom fått in några nya lånemobiler som inte är låsta till någon.
Hoppas verkligen att dom har det, orkar inte höra lillebrors gnäll hela tiden. Lånar ju hans mobil...
Har börjat packa lite sådär smått nu också. Vill liksom inte stå med det i sista minuten för då glömmer jag hälften.
Åhh, är så jävla arg ! Finns inte ord att förklara så jävla arg jag är !
Alltså nej, nu ska jag ta och göra något annat. Innan jag exploderar.

Broken Open

Jag mår verkligen piss, gick upp sju idag & skulle försöka gå till skolan, men mamma tog tempen & jag har 38 i feber. Så det blev marsch in i säng igen. Kan inte säga att jag klagar, för sova behöver jag. Vaknade vid tre för att jag mådde så otroligt illa. Trodde jag skulle spy, men som tur var så gick det över efter någon timme & jag fick sova lite till. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Vart en runda på biblioteket & lånade några böcker. Tänkte ha något att läsa på tåget. Kommer visserligen på fredag, men det är bara för att jag har fysik-& svenska prov. Vill inte missa dem ju !
Ska ta & läsa ut boken tills dess. Men får liksom ångest varje gång jag ska öppna den.
I alla fall.
Jag ska få bärbar dator !
Är så trött på stationär & jag sköter skolan bra, så mamma & pappa tycker jag är värd en. Så får Ilias denna.
Det bli en Dell M5030, 15'6 tums skärm & den är skit snygg!
Kolla själv !
Nam nam nam nam, så fin !
Nu ska jag bädda ner mig i sängen & kolla lite Scrubs & sedan läsa lite.
Keep Save peep's


sjuk...

Yepp, jag har blivit sjuk. & inte lite heller, har 38 i feber & den stiger hela tiden. Inte ett dugg kul!
Fredags ägde sönder, massa skratt & konstigheter. Precis som det ska vara.
Folk däckade lite varstans utom Ebba.
Bilderna kommer upp när jag fått dom av Vickysarna.
Kom hem vid elva igår. Gick & la mig lite sen så hjälpte jag mamma. Vid sex kom gästerna & de åkte vid 12. Gick och la mig direkt efter. Idag så har jag legat i sängen & kollat scrubs exakt hela dagen. Tog en paus för att gå in i duschen. Nu är man fräsch igen. Tror inte det kommer mer uppdateringar idag. Får se om det blir någon skola imorgon heller .. aja ha det !

Morgondagens & helgens planer.

Imorgon följer Ebba med mig hem efter skolan, jag kommer packa ner alla saker & sedan kör vi & hämtar upp Eva påvägen & sedan vidare till Victoria ! Där många fler trevliga människor kommer joina oss. Blir att sova där & bara njuta av skratten. Duschade för en stund sen & nu ska jag hoppa i bingen & läsa de sista kapitlet i boken Som om ingenting med Katarina Von Bredorw faktiskt en hyfsat bra bok. Tyckte syskonkärlek var bättre.
Fick mina kläder från Nelly idag. Vet inte om jag orkar visa upp dem. Kan ju försöka.
Det kommer garanterat upp bilder i omgångar hela helgen, från då igår.
Nu kallar sängen, godnatt !



Vi är oslagbara ! (L)


Go the distance

Ja, jag har lyssnat sönder låten. Men det är bra & vi säger att det är Tobias fel för att han satte den i mina öron.
Har pluggat franska som satan, ska kolla nu lite innan jag lägger mig. Idag är det en sån riktigt dryg dag. Jag gör allt för att inte behöva resa mig & gå till badrummet för att tvätta av mig smink & diverse skit. Men efter detta inlägget så ska jag mejka det. Har målat mina naglar, haha kan tänka mig att alla läsare bara : Och? Men som sagt, ni läser om mitt liv så. Lev med det. Blev den jättefina färgen Deep Burgundary från IsaDora. Älskar deras nagellack.
Herregud vad jag svamlar. Nu ska jag röra på min feta bakdel.
Godnatt

Lite tuff färg ögonen får i ljuset :o



D0V3

Började denna kalla onsdags morgon med franska. Inte för att det blev så mycket franska gjort, satt mest & planerade inför Branäs - visst det är inte förren i februari - men det är så kul, man kan inte mer än att planera !
Efter det blev det muntligt förhör på första världskriget, sen kollade vi på en liten film från själva kriget. Lite bra faktiskt. Sen vart det idrott, fortsatte med våra Friskis & Svettis pass. Har äntligen bestämt mig för vilken låt jag ska ha ! Har haft ångest över det. Men nu är det äntligen löst. På lunchen så satt vi som vanligt och skrattade åt en viss liten ekorre. Ska faktiskt filma någon gång så att ni kära läsare kan dela min underhållning. På NO så hade vi inte NO utan studiegrajsimojsen var där & pratade med oss inför gymnasievalet, blir så stressad när de vuxna pratar om det. Jag vill faktiskt inte behöva välja vad jag ska göra i resten av mitt liv när jag är 15-16. Det är för mycket ansvar, & krav tycker jag. Visst vet jag redan vilken linje jag ska läsa men det finns miljontals skolor ju !
Moving on.
På bilden tog det typ en halv timme för Evelyn att förklara vad vi skulle göra då min klass bli så otroligt odräglig på bilden. Fick värsta dampen på Alex & Simon. Alltså fråga bara Ellen, jag var skit nära på att typ kasta saxen på dem ! Jävla bönder, & ja ebba jag vet att jag sa det typ 36843513654621 gånger, men dom är fan bönder ! :o & ja, jag blev värsta psykfallet när jag började skratta mitt i raseriutbrottet. Men jag är inte riktigt frisk :(
Min mobil ska dra åt helvete snart, ska få en helt ny av Sony Ericsson för att min mobil tillverkas inte längre. Så får antagligen välja vilken jag vill ha. & då kommer jag lugnt inte välja någon jävla touch, ska ha en med knappar ! Blir nog W995 eller något sånt.
Idag blir det plugga satan & plugga lite mer. Läsa ut hela Twilight idag med. & sen prata med mamma & pappa om branäs.
Men nu ska jag ta & äta lite mat.

Do you see what you get ?

Jag borde plugga franska, jag borde duscha...jag borde läsa twilightboken. Mycket jag borde. Faktiskt precis samma saker som Ebba. Ser ni hur duktiga vi är på att prioritera ? ;) Ska nog hoppa in i duschen lite snabbt, kolla igenom franskan & läsa innan jag lägger mig, det blir säkert jättebra !
För alla er som kolla matchen, Sverige kommer förlora.
Så är det alltid, Sverige ska inte spela fotboll, de kan hålla sig till friidrott, handboll, innebandy & golf.
Kom nyss på att det är skitsnyggt när man har bruna ögon & svart eyeliner, alltså ganska tjock.
Sen är det skitsnyggt när man har blå ögon och lite tunnare med såna vingar utåt.
Ni anar inte hur mycket jag garvar när jag ser detta klippet. Tårarna sprutar !


(:

Blev inget inlägg igår för att jag somnade på soffan & sedan gick jag och la mig 8 ;$
Det behövdes verkligen, kände att min kropp hade inte klarat fler sena kvällar, den hade kollapsat !
Älskar tisdagar ! Slutade tidigt idag, hade engelska prov idag, det gick bra. Förhoppningsvis. På franskan så gick vi igenom provet lite. Kan det ganska bra, eller det är vad jag tycker. Men måste plugga massor i alla fall.
Har fixat en speciell sak idag, hämtar det nästa torsdag (;
Ni får se det om några veckor :) Ska färga håret nu i helgen tror jag, eller någon gång nästa vecka. Håret har blivit ljust igen & vill verkligen inte ha ljust hår ! Fy, det ska vara mörkt ! Hade jättefint brunt hår när jag var yngre, men dum som man är så börjar man färga det & sen får man inte tillbaka färgen :( Hade typ mellanbrunt hår med lite mörkblonda skiftningar i det. Blir helt emo av att tänka på det .__.
Men ska färga håret kakaobrunt. Så det blir ganska mörkt.
Ska sitta här en stund till, sen blir det att plugga franska till max !
Il est trés beaux ♥





Life like this

För tillfället fyller Bruno Mars mina öron med ljuv musik.
Har pluggat & städat hela dagen. Planerat lite saker & beställt hem saker.
Nej usch vad jag låter hemlighetsfull, brukar ju alltid berätta saker för er, men en viss person läser min blogg & den personen ska inte veta vissa saker. Därför kan ju tyvärr inte berätta just detta.
Jag fullt upp hela nästa vecka, & det börjar redan imorgon..prov sedan planera idrottspasset vi ska göra sen hem & träna på franskan inför det provet, kolla igenom glosorna inför engelskan, hjälpa till med veden. Nu har jag glömt vad det var som händer tisdag onsdag, men torsdag är det att passa Ilias, fredag ska jag sova hos Victoria till lördag, på lördag kommer Whilborgs hit på middag & på söndag ska jag & mamma in till stan för att fixa med ring.
Plus mycket mer. Ska kolla på ny säng till mig med. Isch, gillar inte att ha så mycket att tänka på. Jag blir så tankesprid hela tiden.
Är det normalt sett också men jag blir mycket mer..
Nu ska jag läsa vidare på svenskan,så alla får ha en fortsatt skön söndagskväll !
Denna låten ger så otroligt många minnen, snart ett år sen exakt !

UGG'S fever !

Har kollat runt lite & har äntligen hittat precis de EXAKTA UGG'S:en jag vill ha.
Första paret är ett par låga från dinsko.
Warm lined midcut boot
Andra paret hittade jag på Eurosko som är typ lika mörka som dessa, kanske lite mörkare. Helt underbara !
Mod. 46, ICU
grrr..längtar tills den 20:e då jag får mina pengar ska in till Lund på dirren & köpa dom!
Hemskt snygga är de !
Nu ska jag återgå till pluggandet. Ha det !

China Glaze

Herregud ! Klockan är bara två minuter över elva & jag börjar redan göra mig redo för sängen :o
Är så jävla trött, så det är nog faktiskt en ganska bra idé. Behöver ta igen en massa sömn..
Såg precis en kofta jag MÅSTE ha från VILA ! Kommer dö om jag inte får den..
Nej usch, ögonen går i kors på mig. Dags att hoppa till kojs.

20:30

Skolan idag var seg & dryg. Sjukgymnast klockan elva, tillbaka i skolan igen tjugo i ett. Hjälpte ellen med hennes "köttfärspaj" snarare svamppaj. Blev jättegott. Sen hade vi matte, där garvade man däremot sönder totalt. Som vanligt åt Isak & Filip. Jag och Arta dog typ av garv när han sa att han var smart och gjorde något fågelaktigt med fingrarna. Skit smart...
Åkte hem med madde, somnade på soffan & sen har jag bara suttit i massagestolen vi har. Mums !
Nu ska jag kolla Scrubs & lida vidare med min mensvärk...
Jag&Gabbe är så jävla coola !

Diamonds is a girls best friend

MVG på engelska läs/hörförståelse, if you wanted to know ;)
Skit dött i skolan idag, typ alla nior var funktionärer för 4-6ornas KM med Hörby&Eslöv.
Lektionerna vad sega men ändå ganska chill.
Sjukgymnasten imorgon, får inte glömma.
Men nu ska jag krypa till kojs, godnatt alla !
Om två veckor är jag med min andra halva igen .. <3

Tigerbalsam = sex för ryggen

Usch, känns så otroligt skönt med tigerbalsam på ryggen.
Är så otroligt söt att jag slänger upp ett inlägg innan jag lägger mig, försökte innan men blogg.se var helt störd idag.
Dagen har faktiskt gått relativt fort, roligaste lektionen måste ha varit bilden - var ute & fotograferade med Eva&Ebba då vi ska ta porträtt & även lite andra bilder som vi inte fått reda på än. Bilderna blev skit bra! Kanske inte de oseriösa bilderna, men det seriösa blev. Kommer lägga ut några här, men Ebba & Eva ska först få kolla på dem & bestämma vilka jag får lägga ut. Älskar att fotografera andra, inte mig själv. Speciellt inte idag då jag var helt naturell. Värsta hippien. Sjukgymnasten på fredag klockan 11. Ska få massage  & what not.
Nej, nu tror jag att jag ska lägga mig, innan jag somnar framför datorn.
Godnatt alla kåtajävlar !

En av bilderna från idag.



Guardian Angel

Babababababababa batman !
Helt random jag vet, men det är sån jag är.
Är typ på toppen humör..!
Om tre veckor bär det av till älsklingen min, känns som en evighet..men det är väl bara att leva med.
Bakade innan idag, blev gottigottgott. Ska nog fixa en sats till imorgon.
Ska läsa lite fysik snart, ska ha fysikprovet imorgon då jag inte var i skolan i fredags.
Köpte lösögonfransar innan, känner att jag vill testa ha såna. Har nog aldrig haft det innan...Eller jo en gång, men det var ett tag sen.
Tror faktiskt att jag ska sätta mig ute i storarummet nu med min kära familj & mysa framför TV med brasan igång.
Riktigt mysig tisdag kväll.
Ni får ha det, cheerio !



Natural is beauty.

Blev inget igår då min kära lillebror blev 9.
Skulle egentligen uppdaterat direkt efter skolan, men lilla jag somnade i soffan :$
Är så otroligt utmattad nu för tiden. Inte kul.
Har ingen läxa vad jag kommer att tänka på, blev klar med SOn på lektionen idag. Eller jo vi har matte, men det fixar jag imorgon (y) Franskan lika så tror jag.
Tyvärr så tror jag att jag håller  på att bli sjuk..fryser & nyser var tredje minut. Halsen gör ont & huvudet dunkar.
Lilla Ebba är förkyld & hennes bror har fått halsfluss så får hoppas på att hon inte smittat mig :( då blir jag ledsen i ögat :(
Blir nog sjukgymnasten på onsdag, eller om det var fredag...hm..får fråga mamma.
Hoppas bara inte att jag är sjuk när jag ska till bebis, lite tråkigt att jag nästan alltid är sjuk när jag ska till honom. Eller så är det så att jag alltid blir sjuk efter jag varit där... :|
Missar första lektionen imorgon då vi har nutidsorientering, typ som tips-runda bara det att det handlar om saker som har hänt ganska nyligen i världen. Sen har vi bara två lektioner till + mentorstid & sen slutar vi. Är väll hemma vid 13:20 skulle jag tro? Riktigt härligt att sluta så tidigt på tisdagar, då har man tid att göra så mycket, som då läxorna. Vill man åka och shoppa kan man göra det. Helt perfekt.
Detta inlägg känns ganska mycket som att det endast är massa prat i nattmössan.
Fick en fråga idag som jag tänkte att det är lika bra att svara på här så att jag kan undvika få frågan igen. Är jag och Tobias fortfarande tillsammans ? - Ja det är vi, varför skulle vi inte ? Vi kanske har haft lite onödiga småbråk senaste tiden, men det är nog mer stressen vi båda har i skolan & sen tar man ut det på varandra. Vi har inte gjort slut & kommer inte göra slut heller, that's that !

Nu blev jag helt plötsligt sugen på kanelbullar, ska nog ta och göra det.  Eller om jag väntar & bakar 'enkla wienerbröd' imorgon, fick ju ett recept av Anne förra veckan...det låter bra. Ska ta en frukt istället.
starkare än kärlek

Underbara kalla kväll

Kvällen har varit helt sjukt rolig! Började med att en hund följde efter oss på väg till pizzerian, jag & emelie gick tillbaka & lämnade den till sin ägare. När vi satt inne på Höörs pizzeria så började vi flumma sönder. Höll på med en jävla massa skit x)
Efter vi ätit så var det tänkt att gå till Isak, men Ilir var närmare. Så vi ringde honom & det tog han ungefär en halvtimme att komma ut med Saaba & Kenan. Snackade lite & så. Sen kallade vi ut Emil & Amanda. Blev lite bilder. Sen drog killarna in till Ilir igen så vi stack till Isak. Jag & Eva skulle typ smyga in & knacka på källardörren där Isaks rum ligger. Men vi misslyckades big time då Isak kom & kollade i fönstret. Han kom ut lite, sen gick vi in till honom. Var där en stund sen ville blattarna+Emil träffas igen så vi träffade dom, snackade lite sen gick vi hem. Pappa kom & hämtade oss vid preem. Väl hemma tog Eva sina saker & cyklade hem. Emelie ringde sin pappa så att han kom & hämtade dom. När dom stack så gick jag in & tvättade av sminket, tog ett glas vatten & nu sitter jag här & kämpar för att hålla ögonen öppna. Men tyckte att ni söta bloggläsare var värda ett inlägg innan jag lägger mig. Visst är jag söt? :o
Ja, vi är elit.

Before the storm

Efter frukosten idag så drog jag igång med att storstäda hela mitt rum. Så nu är det rent & fint igen.
Åkte med mamma till byggmax innan, & sen upp till City Gross & köpte födelsedagspresent till Ilias, lillen blir 9 imorgon. När jag kom hem hjälpte jag mamma att packa upp & sedan började jag fixa mig lite, ringde även Eva & Ebba. Dom + Emelie kommer hit om en tio min ngt. Ska röja runt i Höör. Blir väll att äta pizza sen då. Mums !
Dagens outfit :

Leggins med skinn på knäna - H&M
Svart linne - Nelly.com
Rosa blus - Vero Moda
Grå halsduk - Nelly.com



Skolfotot avklarat & ryggen värre.

Hade skolfotografering igår. Tror inte att jag blev så jävla bra faktiskt. Men själva klassfotot blev awesome !
Blev ingen skola idag då jag inte sovit en blund inatt, eller jo somnade i en kvart kanske men sen vaknade jag igen av smärtan i rygg & nacke. Fatta vad trött jag är, har inte sovit något på knappt tre veckor !
Så det blev att ligga hemma & knarka smärtstillande. Idag fyller morbror Thomas år, grattis. Även min kusin Salim fyller 14 idag, så grattis till dig med ! Nu får det bli en liten bildbomb på bilder sen skolfotot. Enjoy :D
9a, <3 alla kolla på mig & david ! Hahah bästa :D
ilu §
älskar er blattar !
fatta, jag står på tå på denna bilden & når fortfarande Gabbe bara till näsan :o